Visa studentum.se som: Mobil

plugga i Thailand

Hur skulle det låta att åka iväg till Thailand för att studera? Ta chansen att studera i Thailand och lär känna den sydostasiatiska regionen; kulturen, språket och näringslivet. De låga priserna gör att många studenter passar på att resa runt i övriga Asien på fritiden under sin tid i Thailand.

Studera i Bangkok

Thailands huvudstad är verkligen en asiatisk metropol där moderna skyskrapor står sida vid sida med historiska buddhisttempel. Bangkok är kontrasternas stad, vilket gör det till en attraktiv och intressant plats att vara student.

I Bangkok kan du ansöka till Kasetsart University genom KILROY education, antingen för att läsa fristående kurser under 1-2 terminer eller för att läsa ett helt program. Kasetsart University är ett av Thailands mest respekterade universitet och erbjuder en god studiemiljö med ett stort och bekvämt campusområde.

Studera i Phuket

Paradisön Phuket erbjuder internationella studier på hög nivå och oförglömliga upplevelser. Du kan påbörja dina studier vår, sommar eller höst. I Phuket kan du studera på Prince of Songkla University som är det första universitet i södra Thailand och bland de bästa i hela landet. Universitetet har fem olika campus och ca 3000 studenter studerar vid Phuket campus.

Att leva och bo i Thailand

I Thailand kommer du långt på en studentbudget och det finns flera prisvärda boendealternativ i närheten av universiteten.

Många studenter väljer att dela lägenhet med andra studenter. Lägenhetskomplexen har vanligtvis pool, gym, städning och övervakning. Det finns även flera alternativ för studenter som vill bo själva eller dela boende med lokala studenter.


För mer information om Plugga i Thailand, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Universitet / högskola
Data / IT Ort
Prince of Songkla University Phuket
Ekonomi
Företagsekonomi
Kasetsart University Bangkok

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Plugga i Thailand

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack

Hitta till utbildaren

Plugga i Thailand


Tel: 0771-545 769
Mobil 0771-545 769
education.kilroy.se