Visa studentum.se som: Mobil

Curtin Singapore, marknadsföring

KILROY - Plugga i Singapore
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Singapore
Event
2019-09-14

Curtin Singapore, marknadsföring

Curtin Singapore ligger i Singapore och är en del av Australiens Curtin University, som ligger i Perth. På Curtin Singapore kan du läsa kandidat- och masterutbildningar som har samma struktur och innehåll som de som erbjuds i Perth, vilket betyder att det öppnar upp globala karriärmöjligheter inom ett flertal olika arbetsområden!

Varför studera vid Curtin Singapore?

Curtin placerar sig högt i världsrankingen från QS University Rankings och även som bästa universitet i västra Australien. Curtin lägger dessutom mycket krut på sina undervisningslokaler då de i samarbete med företag inom branschen ser till att faciliteterna ger studenterna en mångsidig, utmanande och givande utbildning som relaterar till den riktiga arbetsmarknaden.

Curtin Singapore använder sig av ett flertal olika undervisningsmetoder, däribland grupparbeten och specifika fallstudier, vilket gör att utbildningarna upplevs som väldigt dynamiska och att praktiskt lärande blir en stor del av programmen. Du kommer få chansen att använda kunskaperna du får genom studierna i moderna case-studier, som du löser med hjälp av resurser från ledande lokala och internationella företag.

Campus

Bara 10 minuter från Curtin Singapore ligger stadens affärsdistrikt och shoppingcentrum. För att ta sig runt i Singapore har man som elev tillgång till busslinjer som går till kommunala tågstationer, så att man sedan kan ta sig vidare dit man vill. Lokaltrafiken i Singapore anses vara ett effektivt, prisvärt och pålitligt sätt att ta sig runt till alla Singapores stadsdelar.

Curtin Singapores studenter har tillgång till specialutvecklade skolbyggnader med bland annat de senaste audiovisuella läromedlen, datorteknik och Wi-Fi som finns tillgängligt över hela campus. Utöver detta har studenterna även tillgång till studielounger, datasalar, bibliotek, gym, idrottsanläggningar och cafeteria.

Vad kan jag studera vid Curtin Singapore?

På Curtin Singapore kan du studera på både kandidat- och masternivå. För dig som inte önskar att stanna så länge kan du läsa 1-2 terminer med fristående kurser

Så ansöker du

För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier.
För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen.
Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen. 

Studera marknadsföring

Är du nyfiken på vad som gör att människor väljer ett visst varumärke över ett annat? Marknadsföring är en av de viktigaste dragen i ett framgångsrikt företag. Studera marknadsföring utomlands för att få en mer inblick över hur världens olika marknader kan se ut.

Med tuff konkurrens är det viktigare än någonsin för ett företag att stå ut ur mängden, det finns därför ett ökande behov av duktiga marknadsförare. Samtidigt blir marknaden mer och mer internationellt inriktad och språkkunskaper och internationell erfarenhet blir allt mer eftertraktat. Att studera marknadsföring utomlands kommer därför vara en stor fördel när du letar efter ett jobb efter utbildningen.

Ämnen under en utbildning i marknadsföring

Vid val av att studera marknadsföring utomlands kan du välja om du vill ta en ren marknadsföringsutbildning, en med specialisering (t.ex. digital marknadsföring), eller en utbildning där du kombinerar marknadsföring med exempelvis mode eller reklam.
Marknadsföring erbjuds som fullständig examen (kandidat eller master) men det är också möjligt att ta individuella kurser eller terminer inom ämnet. Typiska ämnen inom marknadsföring kan vara:

 • Marknadskommunikation
 • Internationell marknadsföring
 • Varumärkespositionering
 • Konsumentbeteende
 • Ekonomi och säljledning
 • Strategisk marknadsföring

Vad blir jag efter min utbildning?

Med en kandidatexamen i marknadsföring kan du arbeta inom försäljning, marknadsföring, varumärkeshantering, reklam och PR inom såväl privat som offentlig sektor. Du kan välja att fokusera på ett jobb inom marknadsföring eller så kan du kombinera utbildningen med annan inriktning som turism, sport eller ledarskap. Typiska jobb du kan få efter en utbildning i marknadsföring:

 • Marknadsföringskonsulent
 • Kommunikatör
 • Onlinemarknadsförare
 • Marknadsanalytiker

KILROY - Plugga i Singapore

KILROY - Plugga i Singapore

Singapore - en unik och dynamisk stad

Bo och studera i en av de mest globala och pittoreska städerna i världen: Singapore. Upplev en levande konstkultur, vacker omgivning, fantastisk shopping och ett behagligt klimat, samtidigt som du får en universitetsutbildning som internationellt sett har ett väldigt bra...


Läs mer om KILROY - Plugga i Singapore och visa alla utbildningar.

Event

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Curtin Singapore, marknadsföring

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Singapore


Tel: 0771-545 769
Mobil 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Curtin Singapore, marknadsföring via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.