Visa studentum.se som: Mobil
Sammanfattning
Utbildningstyp: Universitets- & högskoleutbildning
Utbildningsort: Singapore
Längd: Varierande
Utbildningstakt: Heltid/deltid
Studiestöd: Ja
Startdatum: Varierande - Singapore

Curtin Singapore

studera i Singapore

Curtin Singapore ligger i Singapore och är en del av Australiens Curtin University, som ligger i Perth. På Curtin Singapore kan du läsa undergraduate- och postgraduateutbildningar som har samma struktur och innehåll som de som erbjuds i Perth, vilket betyder att de öppnar upp globala karriärmöjligheter inom ett flertal olika arbetsområden.

Varför ska du studera på Curtin Singapore?

Curtin Singapores program leder till globala karriärmöjligheter inom en rad olika arbetsområden. På Curtin Singapore kan du genom ett treterminssystem slutföra en kandidatexamen på endast två år och de har då terminsstart i mars, juli och november. Studenter på Curtin University kan välja att studera en hel eller en del av sin utbildning på Curtin Singapore.

Utbildningar på Curtin Singapore

Exempel på utbildningar inom business är:

 • Redovisning
 • Internationell ekonomi
 • Logistik
 • Marknadsföring
 • Finans
 • Ledarskap/Management
 • Human Resource Management
 • Reklam

Exempel på utbildningar inom media är:

 • Journalistik
 • Marknadsföring

Du kan även välja så kallade Study abroad-kurser:

 • Fristående kurser under 1 termin (trimester) erbjuds inom Business.

En utbildning från Curtin University - en utbildning som sticker ut 

Om du vill ha en utbildning som sticker ut från mängden, då har Curtin University vad du letar efter.

Business- och Mass communication-programmen på Curtin Singapore ger studenter de kunskaper och färdigheter som behövs för att kunna göra karriär var som helst i världen.

Curtin Business School är den största sektionen på Curtin University och populärast är deras Bachelor of Commerce som internationellt sett har blivit känd som en av de bästa businessutbildningarna i hela Asien- och Stillahavsområdet. 

Curtin Singapores campus

Curtin Singapores campus ligger precis utanför Singapores centrala affärsdistrikt, vilket anses vara ett av de största ekonomiska naven i hela Asien. 

Curtin Singapores studenter har tillgång till specialutvecklade skolbyggnader med bland annat de senaste audiovisuella läromedlen, datorteknik och Wi-Fi som finns tillgängligt över hela campus. Utöver detta har studenterna även tillgång till studielounger, datasalar, bibliotek, gym, idrottsanläggningar och cafeteria. 

För att ta sig runt i Singapore har du som elev tillgång till busslinjer som går till kommunala tågstationer. Lokaltrafiken i Singapore anses vara ett effektivt, prisvärt och pålitligt sätt att ta sig runt till alla Singapores stadsdelar.

Boende 

Curtin Singapore erbjuder inget campusboende, men hjälper till med mycket information om boende i närheten av campus. Curtin Singapore har goda kontakter som erbjuder hjälp att hitta bra boende i närheten av skolan, ofta gäller detta möjligheten att hyra privat rum, lägenhet eller rum på studenthostel.

Om Singapore

Förutom en riktigt bra utbildning får Curtin Singapores studenter även massor av kulturella upplevelser som är unika just för ö-staden Singapore. Det är ett kulturellt samhälle som är fyllt med ett flertal olika språk, massor av fin konst och vacker arkitektur. 

Singapore är en dynamisk stad som erbjuder mycket färg och kontraster i form av en harmonisk blandning av kultur, mat, konst och arkitektur. Som student kan du spendera helgdagarna på caféer eller stora köpcentrum, för att sedan fascineras av stadens ljus eller spännande uteliv vid Clarke Quay på kvällen.

Singapore är fullt med energi och har tagit till vara på det bästa från både Asiens östra och västra delar, vilket har gjort staden till en riktigt bra plats att bo, studera och leva i.

Så ansöker du

För att komma in på Curtin Singapore krävs ett bra betygsnitt och goda resultat från tidigare utbildningar, plus bevis på goda engelskkunskaper.

Krav på särskild nivå i Engelska

Engelskkraven är att du antingen har ett godkänt resultat i engelska från gymnasiet eller att du tagit TOEFL-testet, vilket är ett språktest utformat för dem som inte har engelska som modersmål. Engelskbetyget från gymnasiet får inte vara äldre än 5 år, och TOEFL-resultatet får inte vara äldre än 2 år.

Kostnader

Samtliga universitet och college som KILROY representerar är ackrediterade och godkända av Centrala Studiestödsnämnden (CSN).

KILROY - Plugga i Singapore

KILROY - Plugga i Singapore

Singapore - en unik och dynamisk stad

Bo och studera i en av de mest globala och pittoreska städerna i världen: Singapore. Upplev en levande konstkultur, vacker omgivning, fantastisk shopping och ett behagligt klimat, samtidigt som du får en universitetsutbildning som internationellt sett har ett väldigt bra...


Läs mer om KILROY - Plugga i Singapore och visa alla utbildningar.

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Curtin Singapore

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Singapore


Tel: 0771-545 769
Mobil 0771-545 769
education.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Curtin Singapore via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.