Visa studentum.se som: Mobil

plugga i Nya Zeeland

Kombinera dina studier med att bo i ett land med möjligheten att se fantastiskt landskap och rikt djurliv. I Nya Zeeland får du aldrig tråkigt. Dessutom är "the kiwis" några av världens mest gästvänliga människor. Du kommer att känna dig som hemma! 

Nya Zeeland - "Aoteoroa", the long white cloud 

The Long White Cloud eller "Aoteoroa" fick Nya Zeeland heta när ursprungsbefolkningen, Maorierna först närmade sig landet i kanot och fick syn på de vita bergen, vulkanerna och glaciärerna.

Djuren och naturen i Nya Zeeland

På Nya Zeeland finns ett djur- och naturliv nästan lika orört som när maorierna kom till öarna omkring år 800. Upptäck delfiner, valar och sälar på nära håll och njut av de fantastiska landskapen och de vackra vyerna.

För adrenalin-junkies

Varför inte prova på någon av landets adrenalinpumpande aktiviteter som bungy jump, forsränning, fallskärmshopp eller off-pistskidåkning. Det finns alltid något pulshöjande att göra!

Världens mest gästvänliga folk

Nya zeeländarna har dessutom rykte om sig att vara ett av världens mest gästvänliga folk och "the kiwis", som nya zeeländarna kallas, delar gärna med sig av landets lockelser.

Vad kan du studera i Nya Zeeland?

På Nya Zeeland säkras kvaliteten på de eftergymnasiala utbildningarna av olika regleringar och statliga organ som fungerar som kvalitetsgranskare. Detta system har bidragit till att nya zeeländsk högre utbildning erhållit ett mycket gott internationellt rykte.

Du kan studera både på Undergraduate- och Postgraduate-nivå vid universiteten i Nya Zeeland. Du kan också läsa valbara kurser under en eller två terminer som så kallad Study Abroad-student. 


För mer information om KILROY - Plugga i Nya Zeeland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Event

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

  • Finansiering
  • Ansökningsprocessen
  • Boende
  • Kurser
  • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Utbildningar

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med KILROY - Plugga i Nya Zeeland

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Nya Zeeland


Tel: 0771-545 769
Mobil 0771-545 769
www.kilroy.se


Mer information

För att få mer information om KILROY - Plugga i Nya Zeeland via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.