Visa studentum.se som: Mobil

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU), ekonomi

KILROY - Plugga i Kina
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Suzhou
Varierande
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Kontakta KILROY för mer information - Suzhou
Event
2019-09-14

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU), ekonomi

Xi'an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) är Kinas största samarbetsuniversitet, mellan University of Liverpool i England och Xi’an Jiaotong University i Kina. Universitetet är beläget i Suzhou, en stad vid östkusten i Kina, bara 30 minuter med Shanghai höghastighetståg!

Varför studera vid XJTLU?

Staden Suzhou har kallats "ett paradis på jorden" i århundraden och dess arv har bevarats i de många vackra trädgårdarna och parkerna. Staden är också känd som "Venedig i öst", eftersom den omges av kanaler på fyra sidor. Dessutom får du som en internationell student vid XJTLU, möjlighet att bekanta dig med ett av de mest kulturellt rika länderna i världen. Det finns så mycket att se i Kina; från den kinesiska muren och den himmelska fridens torg i Peking, Terracotta Warriors i Xi'an, bambuskogarna och dess pandor i Chengdu till Suzhou egna trädgårdar och kanaler på UNESCOs världsarvslista.

Campus

XJTLU:s campus består av två områden: det gemensamma utrymmet och XJTLU:s eget campus. Många studenter från både XTLJU och andra närliggande universitet använder delar av de gemensamma utrymmena medan XJTLU:s campus är dedikerat till undervisning och forskning. XTLJU:s prisvinnande campus är toppmodernt med goda faciliteter som studenterna kan använda.

Så ansöker du

De exakta antagningskraven varierar beroende på vilken specifik utbildning du vill ansöka till. Generellt kräver XJTLU ett högre betygsgenomsnitt från tidigare studier. Studenter som ansöker till en master behöver ha slutfört en utbildning på kandidatnivå sedan tidigare. Ansöker du till 1-2 terminer med fristående kurser vid XJTLU ska du redan vara registrerad vid ett svenskt universitet.

Språkkrav i engelska varierar per program och utbildningsnivå. Som en internationell student måste du i de flesta fall ta ett engelsktest. De tester som accepteras är TOEFL eller IELTS.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen. 

Studera ekonomi

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi utomlands på ett internationellt universitet är stora. Det finns många alternativ när det kommer till universitet, kurser och destinationer. Det blir ett spännande äventyr!

Våra partneruniversitet är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. Många universitet erbjuder utbildning med praktikperioder så du får riktig arbetserfarenhet.

Typiska ämnen att studera ekonomi utomlands är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

KILROY - Plugga i Kina

KILROY - Plugga i Kina

Kina - för dig som vill uppleva något annorlunda

Utforska en av världens äldsta civilisationer i en av världens snabbast växande ekonomier. Kinas välutvecklade infrastruktur gör det lätt för dig att ta dig runt det stora landet. Du kan resa från vinter till sommar eller från buddistiska till muslimska...


Läs mer om KILROY - Plugga i Kina och visa alla utbildningar.

Event

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU), ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Kina


Tel: 0771-545 769
Mobil 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU), ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.