Visa studentum.se som: Mobil

plugga i Kanada

Kanada är en underbar destination som lockar människor i alla åldrar. Landet är en drömdestination för dig som vill uppleva fantastisk natur. Studera i Kanada med KILROY!

Ett populärt land att studera i

Kanada har på senare år blivit ett mer och mer populärt studieland för svenska ungdomar. Universiteten håller en jämn och hög kvalitet och undervisningen är mycket prisvärd.

Upplev fantastisk natur 

Fantastisk natur som lockar till en aktiv fritid samt spännande storstäder är också attraktivt för utländska studenter. Städer som Vancouver och Toronto går inte av för hackor. Och både Montreal och Ottawa ligger i de franskspråkiga delarna av Quebec och är en härlig kontrast eftersom de skiljer sig radikalt från övriga Kanada. 

Kanada erbjuder något för alla

Gillar du vintersporter som skidåkning och hockey är Kanada den perfekta platsen att besöka vinertid. Banff och Whistler i västra Kanada är en av världens bästa skidorter.

KILROY vill även poängtera att Kanada verkligen är mycket mer än bara Rocky Mountains och Grisslybjörnar. I de östra provinserna hittar du Nova Scotia, New Brunswick och Prince Edward Island. Mindre provinser men med massor av charm och historia att erbjuda. Missa inte heller Louisbourg och Cape Bretton Higlands nationalpark på toppen av Nova Scotia.

Utbildning i Kanada

Du kan studera både på Undergraduate- och Postgraduatenivå vid universiteten i Kanada. Du kan också läsa valbara kurser under en eller två terminer som Study Abroad-student.


För mer information om KILROY - Plugga i Kanada, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med KILROY - Plugga i Kanada

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Kanada


Tel: 0771-545 769
Mobil 0771-545 769
www.kilroy.se


Recensioner

Alina
(5)
Helt fantastiskt! Önskar jag kunde stanna längre.
Mer information

För att få mer information om KILROY - Plugga i Kanada via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
KILROY - Plugga i Kanada
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner