Visa studentum.se som: Mobil

Bournemouth University, Telekommunikation

KILROY - Plugga i England
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Bournemouth
Varierande
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Kontakta KILROY för mer information - Bournemouth

Bournemouth University, Telekommunikation

Bournemouth University (BU) erbjuder professionell och innovativ undervisning, studenter från Bournemouth är väldigt eftertraktade bland arbetsgivare. Universitetet har under flera år uppvisat bland de bästa siffrorna i hela Storbritannien för antalet nyutexaminerade studenter som hittar anställning. Att Bournemouth dessutom är en av Storbritanniens varmaste orter med en underbar strand är ju bara ett stort plus! 

Varför studera vid Bournemouth University?

Alumni från Bournemouth University har arbetat med animationer för filmer som Sagan om ringen, Gladiator, Star Wars, Madagaskar och King Kong. Universitetet erbjuder alltså goda karriärmöjligheter. 93,3% av alumni i Bournemouth University har startat ett jobb eller en uppföljningsstudie inom sex månader efter examen. Och om du vill förbättra din engelska medan du studerar kan du gå gratis engelskspråkliga lektioner, både individuellt och i grupp.

Om du vill ha praktisk erfarenhet utöver din utbildning, är Bournemouth University det rätta valet. Bournemouth University erbjuder betalda praktikplatser i upp till 12 månader för masterstudenter inom ekonomi, turism, IT och teknologi.

Campus

Bournemouth University har två olika campus. Talbot campus ligger ca 3 km utanför stadskärnan medan Lansdowne campus ligger mitt i stan. Enstaka program ges också vid Wiltshire college i Salisbury, som ligger ca 50 min norr om Bournemouth. Bournemouth University har toppmoderna faciliteter och utrustning inom media, film, TV och design. På campus finns också bl a bibliotek, datorsalar, multimedialabb, kaféer och studierum.Campusområdet på Bournemouth University är livligt och nästan som en egen stad i sig!

Som internationell student garanteras du ett rum i studentboende om du ansöker om bostad innan deadline i augusti (för kursstart i september). Detta kan ligga i Bournemouth eller i grannorten Poole. Om du hellre vill hyra boende på egen hand utanför universitetet kan du få råd och tips av universitetets bostadskoordinator.

Vad kan jag studera vid Bournemouth University?

Bournemouth University har ett stort utbud av program på både kandidat- och masternivå inom en mängd spännande ämnesområden.

Så ansöker du

Bournemouth university kräver generellt medelbetyg i avslutade och eventuella pågående studier, men de exakta antagningskraven varierar beroende på vilket program du söker till. Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De testen du kan göra är TOEFL-testet av IELTS-testet.

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen.

Studera telekommunikation

Vill du lära dig allt om tekniken att skicka och ta emot information och dessutom göra det utomlands? Det låter kanske inte helt fel att spendera sin studietid i exempelvis Australien, Kanada eller England!

Under din utbildning i telekommunikationsteknik lär du dig allt om utbyte av information, oavsett om det är telefon, radio eller via internet. Ämnen som erbjuds inkluderar:

  • Datorkommunikation och nätverk
  • Mobil kommunikation
  • Programvaruteknik med projektledning
  • Telekommunikationstekniker
  • Trådlös kommunikation

KILROY - Plugga i England

Kilroy

Tradition och innovation

England ett modernt, energiskt och internationellt land med goda framtidsutsikter. Mycket handlar om mycket om fotboll, pub kultur, "tea-time", pittoreska byar, vackra landskap, kuststäder söderut och vänliga människor som kommer att krydda din studietid med goda upplevelser. I England går...


Läs mer om KILROY - Plugga i England och visa alla utbildningar.

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bournemouth University, Telekommunikation

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i England


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Bournemouth University, Telekommunikation via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.