Visa studentum.se som: Mobil

Bournemouth University

KILROY - Plugga i England
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Bournemouth
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Varierande - Bournemouth
Bournemouth University

Bournemouth University

Funderar du på att studera i England? Bournemouth University (BU) ligger i staden Bournemouth som har en underbar strand och är en av de varmaste orterna i Storbritannien. Universitetet erbjuder professionell och innovativ undervisning, och studenter från Bournemouth är eftertraktade bland arbetsgivare. 

Varför ska du välja Bournemouth University?

8 goda skäl att studera på Bournemouth University:

 1. 93,3 % av nyutexaminerade från Bournemouth University har gått vidare till jobb eller fortsatta studier inom sex månader från examen

 2. Bournemouth University har drygt 2 000 internationella studenter från över 120 olika länder

 3. Alla kandidatprogram erbjuder möjligheter till praktik

 4. Bournemouth University erbjuder betalda praktikplatser i upp till 12 månader för masterstudenter inom ekonomi, turism, IT och teknologi

 5. Bournemouth University erbjuder en av Storbritanniens största samlingar av e-tdiningar och e-böcker, vilket gör biblioteket mycket lätttillgänligt för studenter

 6. Via studentkåren finns möjlighet att delta i över 100 olika klubbar och föreningar, såväl akademiska som idrottsliga och kulturella

 7. Bournemouth University rankas som Storbritanniens bästa universitet sett till arbetslivserfarenhet hos studenterna

 8. Skolavgifterna för kandidatprogram fastställs i enlighet med startåret. Till skillnad från de flesta andra universitet höjer inte BU skolavgiften för varje år.

Vad kan du studera på Bournemouth University?

Du kan studera:

 • Kandidatprogram (Bachelor's degree)
 • Masterprogram

Universitetet erbjuder ett stort utbud av program genom följande fakulteter:

 • Science & Technology
 • Health & Social Sciences
 • Management
 • Media & Communication

Studentliv i Bournemouth 

Bournemouth har drygt 164 000 invånare och livsstilen präglas av det härliga klimatet och den berömda kuststräckan. Sommartid kan du njuta av stranden, segling, sol och bad och det stora utbudet av engelska pubar, restauranger och nattklubbar.

Tack vare sin storlek är Bournemouth mycket mindre hektiskt än storstaden London, som du når på två timmar med bil. Stadskärnan i Bournemouth är uppdelad i två huvudgator med många kaféer, retauranger och butiker.

Så ansöker du

Bournemouth university kräver generellt medelbetyg i avslutade och eventuella pågående studier, men de exakta antagningskraven varierar beroende på vilket program du söker till.

Krav på engelskkunskaper

Om du har minst betyget C i engelska 5 och 6 från gymnasiet behöver du oftast inte skriva något språktest i engelska. Har du lägre betyg än så måste du skriva ett IELTS-test med ett resultat om minst 6.0.

Ansökan

Kontakta KILROY för mer information och för att få hjälp med din ansökan.

Kostnader

Samtliga universitet och college som KILROY representerar är ackrediterade och godkända av Centrala Studiestödsnämnden (CSN).

Stipendier

Bournemouth University ebjuder flertalet stipendier till internationella studenter.

KILROY - Plugga i England

Kilroy

Tradition och innovation

England ett modernt, energiskt och internationellt land med goda framtidsutsikter. Mycket handlar om mycket om fotboll, pub kultur, "tea-time", pittoreska byar, vackra landskap, kuststäder söderut och vänliga människor som kommer att krydda din studietid med goda upplevelser. I England går...


Läs mer om KILROY - Plugga i England och visa alla utbildningar.

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bournemouth University

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i England


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Campus och boende

Campusområdet på Bournemouth University är livligt och nästan som en egen stad i sig.

Bournemouth University har två olika campus. Talbot campus ligger ca 3 km utanför stadskärnan medan Lansdowne campus ligger mitt i stan. Enstaka program ges också vid Wiltshire college i Salisbury, som ligger ca 50 min norr om Bournemouth.

Universitetet har toppmoderna faciliteter och utrustning inom media, film, TV och design. På campus finns också bl a bibliotek, datorsalar, multimedialabb, kaféer och studierum.

Boende

Som internationell student garanteras du studentboende på campus. Detta kan ligga i Bournemouth eller i grannorten Poole.

Om du hellre vill hyra boende på egen hand utanför universitetet kan du få råd och tips av universitetets bostadskoordinator. Kontakta KILROYs studierådgivare för mer information.  

Mer information

För att få mer information om Bournemouth University via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.