Visa studentum.se som: Mobil

plugga i england
England ett modernt, energiskt och internationellt land med goda framtidsutsikter. Mycket handlar om mycket om fotboll, pub kultur, "tea-time", pittoreska byar, vackra landskap, kuststäder söderut och vänliga människor som kommer att krydda din studietid med goda upplevelser.

Tradition och innovation

I England går tradition och innovation hand i hand, särskilt när det gäller utbildning. Prestigefyllda och anrika universitet har i århundraden säkerställt Englands akademiska rykte. England har samtidigt väldigt moderna och nya institutioner, och är ett av Europas mest mångkulturella länder. Den pulserande metropolen London är som hela världen i miniatyr. 

Utbildningssystemet i England

Undervisningen är uppdelad på två nivåer, Undergraduate (kandidatexamen) och Postgraduate (magisterexamen och doktorsexamen).

En kandidatexamen tar oftast tre år att läsa. Vill man spetsa sin kandidatexamen kan man läsa en Honours Degree. För att få en Honours Degree måste du först läsa en kandidatexamen och prestera mycket bra och få goda betyg, därefter måste du läsa på ytterligare kurser.

Den ska dock inte förväxlas med en magisterexamen som läses under ett år och erbjuds i två varianter: "Taught Masters" (baserat på undervisning och en slutuppgift) samt "Masters Research" (nästan uteslutande självstudier med vägledare). 

Akademisk kalender

Terminerna i England sträcker sig från september till december samt januari/februari till maj. 

Välj vilket universitet du vill läsa på i listan nedan!


För mer information om KILROY - Plugga i England, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med KILROY - Plugga i England

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i England


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se


Mer information

För att få mer information om KILROY - Plugga i England via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.