Visa studentum.se som: Mobil

University of Technology Sydney (UTS) - Design

KILROY - Plugga i Australien
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Sydney
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Event
2019-09-14

University of Technology Sydney (UTS) - Design

Vill du studera i Australiens största stad, Sydney? University of Technology, Sydney (UTS) är ett tekniskt universitet med fokus på innovation och praktiskt lärande. Trots att det är ett relativt nytt universitet är det ett internationellt erkänt universitet med ett utmärkt centralt läge i metropolen Sydney!

Varför studera vid University of Technology Sydney?

University of Technology Sydney har rankats med fem stjärnor av QS Stars och är internationellt erkända för sina höga prestationer inom forskning och undervisning samt de goda karriärmöjligheterna de skapar för sina studenter. UTS ligger i topp bland de unga australiska universiteten. Universitetet är rankat på plats nr 15 av Times Higher Educations i Young University samt plats nr 8 i världen av QS Top 50 under 50 – universitet som är yngre än 50 år. Rankningen baseras på forskning, undervisning, anställbarhet och internationalisering. Inte illa för ett läroverk som bara är 30 år gammalt!

UTS har ett perfekt läge mitt i centrala Sydney med massor av museer, nöjesfält, vita stränder och fantastisk natur. Det ligger dessutom med gångavstånd från Sydney Harbour, operahuset, livliga Sunny Hills och trendiga Newtown! Visste du att Hugh Jackman har studerat vid UTS?

Vad kan jag studera vid University of Technology Sydney?

Vid University of Technology Sydney finns ett stort utbud av utbildningar att välja bland inom design. Du kan studera antingen en kandidat, master eller en till två fristående terminer. 

Studera design i Australien - University of Technology Sydney

Om du vill ha ett kreativt arbete där du får tänka nytt och annorlunda kan designstudier vara något för dig. Det finns många olika inriktningar, oavsett vilken du väljer kommer du få utmana dina kreativa färdigheter!

Designutbildning i Sydney

I de flesta fall kommer en designer att skapa eller rita något som kommer att ha en viss funktion eller ge ett visst meddelande. Ämnen varierar beroende på vilken utbildning du väljer. Vanligt förekommande ämnen är:

 • Designteori
 • Typografi
 • Konsthistoria
 • Webbdesign
 • Kommunikation
 • Ljusdesign

Vad blir jag efter mina studier?

Många designers är egenföretagare eller arbetar på en större designbyrå. Att arbeta med kommunikation är också ganska vanligt, till exempel. webb- eller tryckdesigner. Vissa arbetar med konceptet att skapa idéer och kampanjer, medan andra fokuserar mer på den visuella designen och själva produkten.

Så ansöker du

För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier. För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 

Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS. Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen.

KILROY - Plugga i Australien

KILROY - Plugga i Australien

Utbildningar som inte finns i Sverige

Låter det fantastiskt att leva, bo och plugga i Australien ett tag? Då ska du läsa vidare! Är du intresserad av att studera på några av de högst rankade universiteten i hela Australien? Du kan läsa allt från en termins...


Läs mer om KILROY - Plugga i Australien och visa alla utbildningar.

Event

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of Technology Sydney (UTS) - Design

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Australien


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om University of Technology Sydney (UTS) - Design via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner