Visa studentum.se som: Mobil

University of Sydney - Internationella relationer

KILROY - Plugga i Australien
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Sydney
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Event
2019-09-14

University of Sydney - Internationella relationer

University of Sydney (USYD) är Australiens äldsta och mest prestigefyllda universitet. Det är också rankat som ett av världens bästa universitet. Studentlivet i Sydney blir aldrig tråkigt -  ta steget och upplev fantastiska saker i Australiens största och mest internationella stad!

Varför studera vid University of Sydney?

University of Sydneys huvudcampus ligger bara några minuter från centrum av den livliga studentstaden Sydney. Universitetet har mer än 200 studentklubbar och föreningar, däribland olika sportklubbar. Skolan erbjuder det bredaste utbildningsutbudet i Australien och är berömt världen över för sin utmärkta forskning och utbildning. Times Higher Education Supplement har rankat University of Sydney som nummer fem i världen för sin kvalitet i humaniora och som nummer 20 i biomedicin. 

Förutom att universitetet är i toppklass ligger det även i den härliga staden Sydney. Sydney är en av de mest mångkulturella städerna i världen och har ett pulserande stadsliv med barer, restauranger, museer och marknader. Om du älskar strandlivet är den här staden något för dig med sina 35 stränder i och runt staden!  

Campus

Universitetet har flera campusområden, huvudcampus ligger i centrala Sydney. University of Sydney erbjuder studentboende både på och strax utanför campus. Du kan hyra rum eller lägenhet, med eller utan möbler. Priserna varierar beroende på läge och storlek. Om du vill bo i studentboende kan USYD Housing Services hjälpa dig att finna lämplig bostad. De flesta europeiska studenter föredrar att hitta privat boende utanför campus, vilket ofta är lite billigare än campusboende.

University of Sydney har sju olika campus i Sydney. Huvudcampuset heter Camperdown/Darlington, och är som en liten stadsdel i sig med gröna parker, idrottsplatser, museum, galleri och stora studentutrymmen för att plugga och umgås. Om du studerar program/kurser inom medicin och hälsa kommer du att studera vid Cumberland Campus i Lidcombe, som ligger 16 km väster om huvudcampuset. Om du studerar vid Sydney Music Conservatory, ligger det precis intill operahuset i Sydney.

Förutom ett stort utbud av utbildningsprogram och kurser kan du också delta i ett sjudande studentliv. På University of Sydney hittar du hundratals studentorganisationer. Du kan engagera dig i idrott, skriva för Australiens äldsta studenttidning, besöka universitetets muséer och konstgallerier, gå på konserter eller bara koppla av på ett av kaféerna på campus mellan föreläsningarna. University of Sydney är ett mycket modernt universitet och är utrustat med den senaste tekniken i föreläsningssalar och övriga lokaler.

Vad kan jag studera vid University of Sydney?

University of Sydney har ett av de mest omfattande utbuden av utbildningar i Australien, till exempel internationella relationer, på både på kandidat- och masternivå. Om du enbart vill studera en eller två fristående terminer här har du mer än 1 500 kurser att välja mellan. 

Studera internationella relationer i Australien

Är du intresserad av världspolitiken? Utöka din horisont långt ifrån Sverige och få en grundlig förståelse för hur politik och diverse relationer mellan länderna är kopplade.

Varför ska jag studera politik?

Under kursen kommer du att få insikt i dom bredare sammanhangen av social utveckling utomlands. Tonvikten läggs på aktuella analyser av politik, styrelseformer och demokrati, inklusive politiska processer, institutioner och aktörer över hela världen. Efter studierna kan du arbeta i politiska, sociala eller statliga organisationer, men även i näringsliv, icke-statliga organisationer och media.

Så ansöker du

För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier. För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 

Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS.Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen. 

KILROY - Plugga i Australien

KILROY - Plugga i Australien

Utbildningar som inte finns i Sverige

Låter det fantastiskt att leva, bo och plugga i Australien ett tag? Då ska du läsa vidare! Är du intresserad av att studera på några av de högst rankade universiteten i hela Australien? Du kan läsa allt från en termins...


Läs mer om KILROY - Plugga i Australien och visa alla utbildningar.

Event

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

  • Finansiering
  • Ansökningsprocessen
  • Boende
  • Kurser
  • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of Sydney - Internationella relationer

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Australien


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om University of Sydney - Internationella relationer via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner