Visa studentum.se som: Mobil

University of South Australia - Sjuksköterska

KILROY - Plugga i Australien
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Adelaide
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Event
2019-09-14

University of South Australia - Sjuksköterska

University of South Australia (UniSA) har moderna faciliteter, hög kvalitet på utbildningen och en livfull stämning. UniSA ligger i staden Adelaide, som är känd för sina vackra stränder, fina parker, vinregioner och otaliga festivaler. Adelaide är också en av Australiens mest prisvärda städer!

Varför studera vid University of South Australia?

University of South Australia har tilldelats fem stjärnor inom flera områden av QS World University Rankings, bland annat: utbildning, faciliteter, internationalisering, innovation och sysselsättningsmöjligheter. Skolan har starka band till näringslivet och ett praktiskt förhållningssätt till studierna. Du kan ha studieprojekt som inkluderar näringslivet, har möjlighet att resa, utöka ditt professionella nätverk och delta i mentorprogram. Studenter från University of South Australia har den högsta sysselsättningsgraden bland alla studenter i hela Australien efter sina studier!

University of South Australia ligger i staten South Australia, känd som "festivalstaten" med de många årliga mat-, konst-, musik- och vinfestivalerna. Adelaide är känd som "20 minutersstad" eftersom (nästan) ingenting ligger mer än 20 minuter bort. Det är dessutom en av de billigaste städerna i Australien, vilket innebär mer pengar över till att utforska landet!

Campus

University of South Australia har inget boende på campus med universitetet kan hjälpa dig att hitta boende efter dina önskemål. Det brukar inte vara några svårigheter att hitta boende i Adelaide. Universitetet har fyra campusanläggningar; två i centrala Adelaide och två utanför staden.

Vad kan jag studera vid University of South Australia?

University of South Australia erbjuder en mängd olika utbildningar på både bachelor- och mastersnivå. Det är även möjligt att studera fristående kurser under 1-2 terminer som kan inkludera praktik om du önskar.

Studera till sjuksköterska i Australien

Att studera till sjuksköterska i Australien passar dig som älskar att arbeta med människor och som vill hjälpa patienter med råd, vård och omsorg och som dessutom att upptäcka nya platser i världen. Sjukvård är ett brett studieområde som omfattar arbete med alla åldersgrupper i olika livssituationer och med olika sjukdomar.

Som sjuksköterska borde du vara självständig, kunna fatta beslut i kritiska situationer och ta ansvar. Du måste vara bra på att leva dig in i någon annans situation och kommunicera med patienter. Studien omfattar både praktiska och teoretiska ämnen.

Plugga till sjuksköterska i Adelaide

Du kommer att läsa ämnen som:

 • Hälsa
 • Biovetenskap som fysisk patologi
 • Kommunikation med patienter
 • Farmakologi
 • Etik
 • Klinikarbete för sjuksköterskor

Vad blir jag efter examen?

De flesta börjar jobba som sjuksköterskor på privata eller offentliga kliniker och sjukhus efter att de har examen, men du kan också få jobb inom:

 • Skolhälsovård
 • Ambulans
 • Vårdhem eller ålderdomshem
 • Ledning och utbildning
 • Hälsoarbete
 • Omsorgsarbete

Så ansöker du

För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier. För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 

Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS. Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen. 

KILROY - Plugga i Australien

KILROY - Plugga i Australien

Utbildningar som inte finns i Sverige

Låter det fantastiskt att leva, bo och plugga i Australien ett tag? Då ska du läsa vidare! Är du intresserad av att studera på några av de högst rankade universiteten i hela Australien? Du kan läsa allt från en termins...


Läs mer om KILROY - Plugga i Australien och visa alla utbildningar.

Event

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of South Australia - Sjuksköterska

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Australien


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om University of South Australia - Sjuksköterska via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner