Visa studentum.se som: Mobil

Queensland University of Technology - Ekonomi

KILROY - Plugga i Australien
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Brisbane
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Event
2019-09-14

Queensland University of Technology - Ekonomi

Queensland University of Technology (QUT) ligger i Brisbane och är ett av de mest moderna universiteten i Australien. Det är välkänt både nationellt och internationellt för sin höga nivå på undervisningen och för sitt starka fokus på att aktivt förbereda studenter inför arbetslivet.

Varför studera vid Queensland University of Technology?

Queensland University of Technology gör skäl för sitt smeknamn "A university for the real world". Namnet kommer från universitetets nära samarbete med staden runt omkring, dess relevanta arbetsmarknadsrelaterade undervisning och dess tillämpade forskning. Perfekt för studenter som söker en praktiskt inriktad utbildning!

Dessutom är QUT baserat i Brisbane, en stor stad med 24 parker och 261 soldagar per år. Huvudcampuset har ett idealiskt läge - mitt i Brisbanes stadskärna med närhet till affärer, nattliv och kulturcentrum. Många beskriver studentlivet här som en blandning av allt, från en avslappnad livsstil till aktiva utomhusaktiviteter så som surfing och cykling.  

Campus

Queensland University of Technology har två campusområden i Brisbane, varav det ena också erbjuder studentboende. Många studenter väljer även att bo utanför campus i delad lägenhet.

Vad kan jag studera vid Queensland University of Technology?

Du kan välja bland över 600 olika kurser så du hittar garanterat något som intresserar dig. Internationella studenter kan välja bland ett brett utbud av såväl kandidat- som masterprogram. Om du hellre vill studera en fristående termin eller två vid Queensland University of Technology, som en del av din svenska universitetsexamen, är det också möjligt.

Plugga ekonomi i Australien

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen utomlands? Möjligheterna att studera ekonomi i Australien är stora. Vad sägs om företagsstudier, turism eller resurshantering? Det blir ett spännande äventyr!

Studera i Brisbane

Queensland University är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. 

Vad kan jag studera inom ekonomi?

Typiska ämnen att studera ekonomi utomlands är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

Så ansöker du

För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier. För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 

Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS. Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen. 

KILROY - Plugga i Australien

KILROY - Plugga i Australien

Utbildningar som inte finns i Sverige

Låter det fantastiskt att leva, bo och plugga i Australien ett tag? Då ska du läsa vidare! Är du intresserad av att studera på några av de högst rankade universiteten i hela Australien? Du kan läsa allt från en termins...


Läs mer om KILROY - Plugga i Australien och visa alla utbildningar.

Event

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Queensland University of Technology - Ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Australien


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Queensland University of Technology - Ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner