Visa studentum.se som: Mobil

La Trobe University - Ekonomi

KILROY - Plugga i Australien
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Melbourne
Varierande
Heltid/deltid
Studiemedelsberättigad
Event
2019-09-14

La Trobe University - Ekonomi

Som student vid La Trobe University kommer du att uppleva den avslappnade australiska livsstilen, campus i en vacker miljö och föreläsningar i världsklass. Räkna med en spännande och lärorik studietid i livliga Melbourne - världens fjärde mest studentvänliga stad!

Varför plugga i Melbourne vid La Trobe University?

Melbourne anses vara en av de bästa studentstäderna och de mest levande städerna i världen och är känd för sitt varierade utbud av mat och internationella festivaler, sportevenemang, fina gator och en avslappnad livsstil. En utbildning i denna australiensiska stad garanterar därför en livlig period med många internationella vänner och varierad kultur. Som student har du många fördelar och du får rabatt på några kulturella aktiviteter. Universitetsområdet ligger dessutom i ett vackert område strax utanför staden!

Campus

La Trobes huvudcampus heter Bundoora och erbjuder alla nödvändiga faciliteter du behöver som student. Här finns bank, caféer, bokhandel, sportmöjligheter och ett av Australiens ledande universitetsbibliotek. Campusområdet betstår av fantastiska parker och vattendrag samt ett viltreservat. Det finns många fina platser att slappna av och ha kul på. På restaurangerna och caféerna finns ett brett utbud av mat, som modern australisk, europeisk, kinesisk, japansk, vegetarisk och halal.

Om du föredrar kan du annars bo i en egen lägenhet eller dela en lägenhet med andra studenter, vilket ofta blir billigast och brukar bli "en egen liten familj" långt hemifrån. Du kan bo i studentbostäder på La trobe campus om du vill. Om du studerar på Bundoora kan du välja att bo på Menzies, Chisholm, Glenn eller the University Lodge.

Vad kan jag studera vid La Trobe University?

La Trobe University erbjuder en mängd olika utbildningar på både Bachelor- och Mastersnivå. Det är även möjligt att studera fristående kurser under 1-2 terminer.

Plugga ekonomi i Australien

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen i Australien? Möjligheterna att studera ekonomi i Australien på ett internationellt universitet är stora. Vad sägs om företagsstudier, turism eller resurshantering? Det blir ett spännande äventyr!

Plugga ekonomi i Melbourne

La Trobe University är ett partneruniversitet som är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. 

Typiska ämnen att studera ekonomi utomlands är:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

Så ansöker du

För behörighet till en kandidatexamen måste du ha avslutat gymnasiestudier. För behörighet till en masterexamen ska du ha avslutat en kandidatexamen. 

Som internationell student måste du i vissa fall ta ett engelsktest. De tester du kan göra är TOEFL eller IELTS. Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen. 

KILROY - Plugga i Australien

KILROY - Plugga i Australien

Utbildningar som inte finns i Sverige

Låter det fantastiskt att leva, bo och plugga i Australien ett tag? Då ska du läsa vidare! Är du intresserad av att studera på några av de högst rankade universiteten i hela Australien? Du kan läsa allt från en termins...


Läs mer om KILROY - Plugga i Australien och visa alla utbildningar.

Event

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: La Trobe University - Ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Australien


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om La Trobe University - Ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner