Visa studentum.se som: Mobil

Bond University - Ekonomi

KILROY - Plugga i Australien
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Gold Coast
Varierande
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Varierande starter - Gold Coast
Event
2019-09-14
plugga i Australien

Bond University - Ekonomi

Bond University ligger vid Varsity Lakes nära staden Robna på Guldkusten. Inom en timme når du Brisbane med nöjesparker, golfbanor och nattlivet finns precis runt hörnet. Med 4.000 studenter är Bond University ett litet och personligt universitet, vilket gör att du snabbt och enkelt lär känna dina medstudenter och lärare. Tack vare det fantastiska klimatet kan du njuta av solen och surfa när du inte sitter bakom skolbänken! 

Varför studera på Bond University?

På Bond University har du föreläsningar i små grupper så du kan räkna med mycket personlig uppmärksamhet och rådgivning. Förutom dina studier är det självklart också viktigt att koppla av och det finns gott om möjligheter! Bond University har ett brett utbud av studentföreningar, aktiviteter och sportlag. Guldkusten är också känt för sina surfspots!

Bond University är ett av de minsta universiteten i Australien och har därför ett litet och välorganiserat campus. Alla faciliteter är inom gångavstånd från varandra. Efter en hel dags plugg kan det vara skönt att slappna av - ta dig till vattnet och njut av en kopp kaffe med dina nya klasskompisar. 

Campus

Om du vill plugga i Australien är Bond University ett fantastiskt val. Bond University ligger på Guldkusten som har de vackraste sandstränderna i Australien. Bara en timme bort med bil når du Brisbane, en storstad med avslappnad vibe. Campus ligger i Robinaområdet och har alla faciliteter du kan tänka dig. Det finns bibliotek, en pool, caféer etc. Utbildningsfaciliteterna är imponerande, här finns bland annat en verklig kopia av en rättssal och en mässa som gör det möjligt för studenterna att få erfarenhet av hur det ser ut på en arbetsplats.

Många elever föredrar att bo på skolområdet då det anses vara bekvämt och säkert, men även på grund av mångkulturen och den spännande internationella miljön som finns där. Det finns flera olika boenden på skolområdet och alla rum är utrustade med luftkonditionering och har tillgång till internet. Det finns dock många nordiska studenter som väljer att hyra privat boende på Guldkusten.

Vad kan jag studera på Bond University?

På Bond University är ett studieår indelat i tre terminer och du kan slutföra en kandidatexamen på två år istället för tre. Även masterutbildningar kan slutföras inom en kortare period än vanligt. 

På Bond University kan du välja mellan följande utbildningsnivåer:

 • Kandidatexamen
 • Masterexamen
 • Fristående kurser under 1-2 terminer

Plugga en ekonomiutbildning utomlands

Vill du vidga dina vyer och ta din kandidat- eller masterexamen inom ekonomi i Australien? Det blir ett spännande äventyr! Bond University är måna om att du som student ska få relevant erfarenhet och kontakt med potentiella arbetsgivare under studietiden. Perfekt för dig som vill plugga ekonomi utomlands.

Typiska ämnen att studera ekonomi i Australien:

 • Företagsekonomi
 • Finans
 • HR
 • Ledarskap
 • Marknadsföring
 • Turismvetenskap
 • Internationell ekonomi
 • Hospitality management 

Så ansöker du

För att bli antagen till kandidatexamen måste du ha en gymnasieutbildning och för ett masterprogram måste du ha redan genomfört en kandidatexamen.

Som internationell student måste du i de flesta fall ta ett engelsktest. De tester som godkänts av universitetet är TOEFL och IELTS. Vi hjälper dig att ta reda på om och vilket test du behöver göra för din ansökan. 

Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen. 

KILROY - Plugga i Australien

KILROY - Plugga i Australien

Utbildningar som inte finns i Sverige

Låter det fantastiskt att leva, bo och plugga i Australien ett tag? Då ska du läsa vidare! Är du intresserad av att studera på några av de högst rankade universiteten i hela Australien? Du kan läsa allt från en termins...


Läs mer om KILROY - Plugga i Australien och visa alla utbildningar.

Event

STUDERA & PRAKTISERA UTOMLANDS - ÅRETS MÄSSA!

Ta med vännerna, mamma, farbror, din partner in crime, ja, vem du vill och häng med oss under vårt årliga event om utlandsstudier och praktik utomlands. Få svar på alla dina frågor om att studera vid våra partneruniversitet och -colleges, samt hör om hur du kan landa din drömpraktik utomlands. 

När? Lördag 14 september, kl. 12.00-15.00
Var? KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83


Det är helt gratis att delta och under dagen går vi igenom hela på processen, från den dag du först funderar på att dra utomlands och ända fram tills att det är dags för avfärd, samt om hur vi gör hela processen smooth för dig.

Under eventet svarar vi på frågor om studier i Australien,Kanada,Kina,England,Japan,Nya Zeeland,Singapore och USA.

Dessutom kan du få svar på alla dina frågor om praktik i Australien, KanadaKinaEngland,TysklandJapanSpanienSydafrika och USA.

Vi kommer att gå igenom allt du behöver tänka på när det kommer till:

 • Finansiering
 • Ansökningsprocessen
 • Boende
 • Kurser
 • Stipendier

… och allt däremellan!

Registrera dig här!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-09-14    Tid:   12:00 - 15:00 KILROY butiken i Stockholm, Drottninggatan 83

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bond University - Ekonomi

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Australien


Tel: 0771-545 769
www.kilroy.se

Mer information

För att få mer information om Bond University - Ekonomi via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner