Visa studentum.se som: Mobil

KILROY AUSTRALIEN

Låter det fantastiskt att leva, bo och plugga i Australien ett tag? Då ska du läsa vidare!

Utbildningar som inte finns i Sverige

Är du intresserad av att studera på några av de högst rankade universiteten i hela Australien? Du kan läsa allt från en termins fristående kurser till en MBA på ett av världens högst rankade universitet. I Australien kan du välja mellan många spännande kurser som inte erbjuds i Sverige. Studera i Australien genom KILROY!

Studera, jobba och äventyra i Australien

Australien är ett superpopulärt studieland för den som vill kombinera universitetskurser, äventyr och extrajobb! Här får du som studerande med studentvisum automatiskt ett arbetstillstånd som ger dig rätt att jobba extra på helger, kvällar och/eller lov.

Svenska studenter har oftast lätt att hitta jobb, vi anses allmänt vara språkkunniga, pålitliga och ansvarstagande. De flesta jobbar inom olika serviceyrken, som på café, restaurang eller i butik.

Varför studera i Australien?

Att studera i Australien har blivit oerhört populärt, mycket på grund av universitetens breda utbud och den internationella standarden. På grund av Australiens befolkning har universiteten en särskilt brett utbud just inom internationella studier, politik och ekonomi och de har en hög andel internationella studenter.

Alla universitet som tar emot internationella studenter kvalitetssäkras av australiensiska myndigheter. Australien är även ett perfekt studieland eftersom prisnivån generellt är lägre än i Sverige.

Om Australien - ett land att bli förtjust i 

Australien har ett behagligt klimat året runt och australiensarna anses vara ett av världens mest gästvänliga folk. Vare sig du söker storstadspuls eller vill prova på "världens bästa surfing" så kommer du trivas i Australien. Och missa inte Australienarnas egna "barbie" eller barbeque, en obligatorisk kvällsyssla och alla är bjudna!

Många som besöker Australien blir dessutom så förtjusta i landet att så fort de kommer hem så vill de tillbaka igen. Landet med de enorma avstånden har någonting att erbjuda för alla smaker både när det gäller upplevelser och studier utomlands. På denna stora yta finns det oändligt mycket att se, uppleva och lära.

Terminsavgifter - finansiera med CSN

Terminsavgifterna varierar beroende på universitet och studietakt. Du kan finansiera terminsavgifter (upp till ca 344 000 kr), uppehälle, flygbiljett och försäkring med studiemedel från CSN - men lite extra pengar kan behövas för den som inte vill leva alltför snålt. 

Ta chansen med Kilroy

Ta chansen att vidga dina vyer, skaffa dig nya vänner, få akademiska poäng, språkkunskaper, arbetslivserfarenhet och lär känna en spännande kontinent. Kilroy berättar gärna mer om vilka kurser och universitet som passar just dig och dina önskemål.


För mer information om KILROY - Plugga i Australien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Mer information

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med KILROY - Plugga i Australien

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors

Hitta till utbildaren

KILROY - Plugga i Australien


Tel: 0771-545 769
education.kilroy.se