Visa studentum.se som: Mobil
KBT-utbildarna

KBT-utbildarna 

KBT-utbildarna är ett nystartat företag med mångårig erfarenhet av KBT-utbildning, både i klassrum och på nätet. Företaget startades med målsättningen att erbjuda något som skiljer sig från andra svenska distansutbildningar i KBT.

Vi vill inte ändra vad man lär ut, utan hur man gör det. Vårt mål är att göra KBT lättillgängligt och spännande genom att använda vår utbildningsportals möjligheter till fullo, samtidigt som vi behåller kvalitet och legitimitet.

Studier online - flexibelt och tillgängligt för alla

Våra utbildningars studieform varierar från rena onlineutbildningar till ”blended learning” där vi mixar inlärning via vår utbildningsportal, litteratur och klassrumsföreläsningar. Vi arbetar ständigt mot att så stor del av inlärningen som möjligt skall ske i vår utbildningsportal via nätet.

Fördelarna med att utbilda sig online är många. Du bestämmer när du vill studera och blir på så sätt mer flexibel. Du har tillgång till utbildningsmaterialet var du än befinner dig. Du kan diskutera och ställa frågor om utbildningen med utbildare och andra deltagare direkt via vår chat. Du kan studera på den plats du trivs bäst i lugn och ro utan att bli distraherad av andra. Studier visar att inlärningstiden är kortare vid onlineutbildning än vid traditionell utbildning.

Utbildare med akademisk kompetens och erfarenhet

Vår utbildningsledning har en gedigen akademisk kompetens och mångårig erfarenhet av att bedriva KBT-utbildning, idrottspsykologisk utbildning, handledning, kliniskt arbete och coaching.


För mer information om KBT-utbildarna, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med KBT-utbildarna

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KBT-utbildarna

Olaus Petrigatan 6
115 34 Stockholm

Tel: 070 – 697 72 11
kbtutbildarna.se

Beställ information

För att få mer information om KBT-utbildarna via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.