Visa studentum.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

KBT teamet 

KBT teamet är ett nystartat företag med mångårig erfarenhet av KBT-utbildning, både i klassrum och på nätet. Företaget startades med målsättningen att erbjuda något som skiljer sig från andra svenska distansutbildningar i KBT.

Vi vill inte ändra vad man lär ut, utan hur man gör det. Vårt mål är att göra KBT lättillgängligt och spännande genom att använda vår utbildningsportals möjligheter till fullo, samtidigt som vi behåller kvalitet och legitimitet.

Studier online - flexibelt och tillgängligt för alla

Våra utbildningars studieform varierar från rena onlineutbildningar till ”blended learning” där vi mixar inlärning via vår utbildningsportal, litteratur och klassrumsföreläsningar. Vi arbetar ständigt mot att så stor del av inlärningen som möjligt skall ske i vår utbildningsportal via nätet.

Fördelarna med att utbilda sig online är många. Du bestämmer när du vill studera och blir på så sätt mer flexibel. Du har tillgång till utbildningsmaterialet var du än befinner dig. Du kan diskutera och ställa frågor om utbildningen med utbildare och andra deltagare direkt via vår chat. Du kan studera på den plats du trivs bäst i lugn och ro utan att bli distraherad av andra. Studier visar att inlärningstiden är kortare vid onlineutbildning än vid traditionell utbildning.

Utbildare med akademisk kompetens och erfarenhet

Vår utbildningsledning har en gedigen akademisk kompetens och mångårig erfarenhet av att bedriva KBT-utbildning, idrottspsykologisk utbildning, handledning, kliniskt arbete och coaching.


För mer information om KBT teamet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap
Sociologi / Socialpsykologi Utbildningsform Längd Ort
1-årig utbildning i KBT Distans 2 terminer Distans
Grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning (Steg 1) Distans 4 terminer Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med KBT teamet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KBT teamet

Olaus Petrigatan 6
115 34 Stockholm

Tel: +46707884918
kbtt.se

Gör intresseanmälan

För att få mer information från KBT teamet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.