Visa studentum.se som: Mobil
KBT e-learning

Hej! 
Det är vi som driver KBT e-learning. Väljer du att studera med oss så gör du det till stor del på distans hemifrån (eller var du än önskar vara). Tidsbesparande, bekvämt och inte minst klimatsmart tycker vi! Vissa utbildningar har träffar på plats i Stockholm och Uppsala. JoAnne är Professor Emerita i psykologi och har lång erfarenhet av forskning, utbildning och handledning. Hon är även pionjär inom ACT (en del av tredje vågens beteendeterapi). Tommy är legitimerad psykoterapeut KBT och har utvecklat och designat e-learing inom evidensbaserad psykologi sedan 2008.
Vi hoppas få möta just dig i våra gruppchattar och virtuella utbildningsplattform. Vår målsättning är att det ska bli en givande och utvecklande resa och att du ska lära dig massor! Under resans gång tar vi tacksamt emot feedback från dig och försöker individanpassa så det passar just dig. Det gäller även betalning av kursavgift som går att dela upp. 


Så vill du lära dig KBT? Välkommen till oss!


JoAnne och Tommy


För mer information om KBT e-learning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap
Sociologi / Socialpsykologi Ort
Ettårig KBT-utbildning Distans
Grundläggande psykoterapiutbildning Distans
Orienteringsutbildning i KBT Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med KBT e-learning

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

KBT e-learning

Stockholm


Recensioner

Liselotte
(5)
Mycket nöjd med utbildningen, bra och relevant litteratur, bra föreläsningar, bra material, uppdaterat och följer aktuell utveckling och forskning inom KBT.
Amina
(4)
Bra och lärorik utbildning.
Eva
(4)
Mycket nöjd med utbildningen och gott bemötande i samband med delning av bolaget. Bättre utbildningsmateriel och examination i e-Learning. Bra att allt utbildningsmaterial fanns tillgängligt fram till examination. Kvällschatten kan utvecklas.
Beställ information

För att få mer information om KBT e-learning via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
KBT e-learning
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 10 recensioner