Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Teknisk bastermin: Industriell produktframtagning (civilingenjör)

Jönköping University
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Jönköping
30 hp
Heltid
Startdatum: Vår 2023 - Jönköping
Antagningshistorik

Om utbildningen

För att underlätta för dig som har läst motsvarande Matematik 3b och som vill bli civilingenjör ger vi nu Teknisk bastermin med platsgaranti. Du inleder med Teknisk bastermin som har intag på vårterminen och följer sedan civilingenjörsprogrammet Industriell produktframtagnings ordinarie studiegång påföljande hösttermin.Genom basterminen kan du som har läst Matematik 3b ha möjlighet att bli civilingenjör inom industriell produktframtagning på fem och ett halvt år.
För mer information om Teknisk bastermin: Industriell produktframtagning (civilingenjör), vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet samt Matematik 3b. Eller: Matematik C

Jönköping University

Jönköping University

Funderar du över framtiden? Vill du vara attraktiv på arbetsmarknaden – både nationellt och internationellt? Jönköping University har en tydlig internationell profil och tillhör landets främsta när det gäller internationellt studentutbyte. Hos oss får du möjlighet att förlägga delar av...


Läs mer om Jönköping University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Teknisk bastermin: Industriell produktframtagning (civilingenjör)

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Jönköping University

Gjuterigatan 5
553 18 Jönköping


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,7)
Baseras på 11 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Teknisk bastermin: Industriell produktframtagning (civilingenjör) från Jönköping University, fyll i följande uppgifter: