Visa studentum.se som: Mobil

Produktionsledning industriell träbyggnation

Jönköping University
Sammanfattning
YH-utbildning
Distans
200 yhp
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: Höst - Distans
Produktionsledning industriell träbyggnation

Produktionsledning industriell träbyggnation

Produktionsledning industriell träbyggnation

Vill du utvecklas och arbeta med produktionsledning i processen för träbyggnation? Vill du genomföra utbildningen där du bor och arbetar?
Då är Yrkeshögskoleutbildningen (YH-utbildningen), Produktionsledning industriell träbyggnation, som ges av Träcentrum perfekt för dig!  

Produktionsledning industriell träbyggnation är anpassad för dig som i dag arbetar i ett företag som producerar och framställer byggnader; trähusföretag, företag som producerar byggkomponenter och byggföretag eller för dig som vill komma in i branschen. Utbildningen ger dig god förutsättningar för en ledande roll inom processen för träbyggnation.

Produktionsledning industriell träbyggnation är en av Tekniska högskolans Yrkeshögskoleutbildningar, som läses på distans i regi av Träcentrum i Nässjö. Utbildningen leder till Yrkeshögskoleexamen, 200 yrkeshögskolepoäng, Produktionsledning industriell träbyggnation.

Utbildningen ger dig kunskaper och färdigheter inom områden som: teknikutveckling, byggkonstruktion och byggprocess, relevant lagstiftning, kvalitets- och verksamhetsutveckling, hållbarhet samt ledarskap och kommunikation.Produktionsledning industriell träbyggnation är en ettårig utbildning på distans med 6 fysiska träffar fördelade över året.

Utbildningens styrs av en ledningsgrupp där arbetslivet är representerat av Attefors consulting AB, Eksjö modulbygg AB, Derome, OBOS, Eksjö hus och Fridh & Hells´s Bygg AB.

Om du vill läsa mer om utbildningen är du välkommen att titta in på Träcentrums hemsida. Där kan du också via film möta utbildningsledare Erik.

Informationsblad om utbildningen

För mer information om Produktionsledning industriell träbyggnation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Praktik

Yrkeshögskoleutbildningar lägger stor vikt vid praktiska färdigheter för att du ska vara väl förberedd för ditt kommande yrke. Cirka 25% av utbildningen består av praktik i form av LIA (Lärande i arbete) ute på ett eller flera företag, vilket ger dig möjlighet att direkt få testa dina nyförvärvade kunskaper i verkligheten, samtidigt som du får viktiga kontakter i branschen.

Efter utbildningen

Utbildningen ger dig kompetens att arbeta som arbetsledare montagearbetsplats, arbetsledare produktionsenhet, montageledare bygg, montageplatschef eller produktionsledare industriell träbyggnation

Kurser

  • Industriell byggnation, 25 Yhp
  • Byggteknik och byggproduktion, 25 Yhp
  • Entreprenad och arbetsledning, 25 Yhp
  • LIA 1 – Produktionsledning Industriell Träbyggnation, 25 Yhp
  • Industriella byggsystem, 25 Yhp
  • Kvalitet, miljö och säkerhet, 25 Yhp
  • LIA 2 – Produktionsledning Industriell Träbyggnation, 25 Yhp
  • Examensarbete - Produktionsledning Industriell Träbyggnation, 25 Yhp

Examen

Yrkeshögskoleexamen inriktning Produktionsledning industriell träbyggnation.

Behörighet

Grundläggande behörighet eller motsvarande kunskaper.

Jönköping University

Jönköping University

Funderar du över framtiden? Vill du vara attraktiv på arbetsmarknaden – både nationellt och internationellt? Jönköping University har en tydlig internationell profil och tillhör landets främsta när det gäller internationellt studentutbyte. Hos oss får du möjlighet att förlägga delar av...


Läs mer om Jönköping University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Produktionsledning industriell träbyggnation

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Jönköping University

Gjuterigatan 5
553 18 Jönköping


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,7)
Baseras på 11 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Produktionsledning industriell träbyggnation från Jönköping University, fyll i följande uppgifter: