Visa studentum.se som: Mobil

Behandlingspedagog - neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

Jönköping University
Sammanfattning
Yh-utbildning
Eksjö
80 veckor
Heltid
Behandlingspedagog - neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

Behandlingspedagog - neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

Som utbildad behandlingspedagog med specialkompetens inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar har du ett brett arbetsfält. Du kan bland annat söka jobb inom kommun, skolverksamhet, särskilda boenden, hos kriminalvården eller statliga och privata behandlingsverksamheter.

Den här utbildningen har tagits fram av Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping i nära dialog med representanter från berörda verksamheter. Den riktar sig till dig som är intresserad av att arbeta med människor med funktionsnedsättningar inom det neuropsykiatriska området. Med rätt kunskap och förhållningssätt kan du hjälpa dem att utvecklas, se till deras resurser och ge dem möjligheter att växa som individer. Utbildningen ger dig fördjupade kunskaper inom bland annat utvecklingspsykologi och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du lär dig att anta ett pedagogiskt och professionellt förhållningssätt i ditt dagliga arbete.

Våra yrkesutbildningar lägger stor vikt vid praktiska färdigheter och att du ska vara väl förberedd för ditt kommande yrke och kunna få rätt arbete direkt efter utbildningen. Därför är Yh-utbildningen en inspirerande kombination av teori och praktik. En stor del av utbildningen består av praktik i form av LIA (Lärande i arbete) ute på en eller flera arbetsplatser. Det ger dig möjlighet att direkt få testa dina nyförvärvade kunskaper i verkligheten, samtidigt som du får viktiga kontakter i branschen. Vi gör också spännande studiebesök och får lyssna till inspirerande gästföreläsningar.

För mer information om Behandlingspedagog - neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet.

Om du inte uppfyller de formella behörighetskraven kan vi göra en individuell prövning av dina meriter.

Examen & Intyg

Yrkeshögskoleexamen

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och finansieras med statliga medel. Som studerande är du också berättigad till stöd från CSN.

Jönköping University

Jönköping University

Jönköping University

Funderar du över framtiden? Vill du vara attraktiv på arbetsmarknaden – både nationellt och internationellt? Jönköping University har en tydlig internationell profil och tillhör landets främsta när det gäller internationellt studentutbyte. Hos oss får du möjlighet att förlägga delar av...


Läs mer om Jönköping University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Behandlingspedagog - neuropsykiatriska funktionsnedsättningar

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Jönköping University

Gjuterigatan 5
553 18 Jönköping

Tel: 036-10 10 00
Fax 036-15 08 12
www.ju.se


Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Behandlingspedagog - neuropsykiatriska funktionsnedsättningar från Jönköping University, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,7)
Baseras på 11 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: