Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Skriv! - Poesi, prosa, dramatik

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 10 recensioner.

Signe
(5)
Bra!
Charlotte Qvandt
(5)
Mina tre terminer på Jakan kan sägas grundade en syn på skrivande och process som jag tagit med mig. I en tillåtande miljö tilläts jag odla det. Hurra!
Susanne
(5)
Ett helt underbart år! Ett smörgåsbord för skrivande människor där man kan välja att äta sig proppmätt eller koncentrera sig på det som smakar bäst... Kunniga, engagerade lärare med förmåga att leda och skapa en kreativ, opretentiös stämning i klassen. Rekommenderas varmt!
Ulrica
(5)
Jag har gått Skriv! Poesi, prosa, dramatik 2014-15 och vill varmt rekommendera den till alla med pennor därute! Den har gett mig så mycket mer än jag kunnat drömma om. Framförallt har jag förbättrat mitt skrivande under detta läsår, men jag har också fått kunskap inom olika områden som dramatik och lyrik. Vi har skrivit manus till och spelat in ...
Visa mer
Sanna
(5)
Skriv! har överträffat alla mina förväntningar. Engagerade lärare, inspirerande lokaler. Mycket bra!
Kalle
(5)
Skrivkursen var inte alls som jag förväntade mig. Den visade sig vara bättre än jag vågat drömma om, så där som jag hoppades och önskade när jag förklarade för alla runt mig varför jag inte skulle klippa mig och skaffa mig ett jobb till hösten utan gå på folkis. Jag trodde att de andra i klassen skulle vara antingen pretentiösa och skriva texter...
Visa mer
Angelica
(4)
Stämning, kompisar vill jag ge 2,5 på men de fanns inte som alternativ. Trivdes på skolan och bra att man fick mat. Dock ingick inte middag på andra träffen det var ett litet minus. Men för övrigt mycket bra och hyfsat pris ändå.
Nova Hylla
(4)
Lärarna i den här kursen är så enormt engagerade och brinner verkligen för de olika ämnen som finns. De är fulla av inspiration och idéer och har ett personligt intresse för varje enskild elev. Kursutbudet är över förväntan. Man får så mycket mer än vad man någonsin kan föreställa sig.
Lisa
(5)
Kanske mitt bästa år i livet har jag haft tack vare denna utbildning. Är du det minsta sugen - sök!
Agnes
(4)
Jag gick Skriv! Poesi, prosa, dramatik 2012-2013 och det var verkligen ett inspirerande år. Alla former av kreativitet uppmuntrades, omgivningarna var vackra och lärarna jättetrevliga och hjälpsamma.
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se