Visa studentum.se som: Mobil

Cert. Personlig Tränare (PT), inriktning hälsa, fysisk prestation och behandling

Jakobsbergs Folkhögskola
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Jakobsberg
1,5 terminer
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: 2020-08-17 - Jakobsberg

Cert. Personlig Tränare (PT), inriktning hälsa, fysisk prestation och behandling


Bli personlig tränare eller massör i en av landets mest omfattande och kvalitetssäkrade PT-utbildning!

Som deltagare hos oss får du alltid tillgång till aktuella verktyg för att kunna arbeta med träning och hälsa, oavsett om du vill arbeta i träningsbranschen eller som egenföretagare. Våra väletablerade lärare och nära samarbete med branschen gör att vi kan hålla högsta kvalitét i undervisningen. 

Med över 35 års erfarenhet av utbildningar inom hälsa vet vi vad som krävs för att du ska kunna arbeta med ditt drömyrke. Med djupa ämnesstudier inom relevanta ämnesområden blir våra deltagare eftertraktade på arbetsmarknaden och anställs av bl.a. Actic, Sats och Puls & Träning eller arbetar som egenföretagare. På vår hemsida kan du läsa mer om vilka ämnesområden som ingår i kursen. Utbildningen förbereder dig att arbeta med Personlig Träning ur ett hälsofrämjande, prestationsutvecklande och skadeförebyggande perspektiv. Vidare ska du kunna arbeta med massage i främjande och förebyggande syfte samt kunna utreda och behandla enklare dysfunktioner och smärttillstånd i rörelse- och stödjeorganen. Under kursen kommer du regelbundet möta branschföreträdare och andra viktiga personer med spetskompetens inom sina områden. 

Utmärkande för våra PT-utbildning är bl.a:

  • En av branschens längsta med över 1600 lärarledda timmar och hög lärartäthet.
  • Kursen är kostnadsfri, där du enbart betalar för personliga omkostnader.
  • Utbildningen är CSN-berättigad.
  • Hög anställningsbarhet med flera yrkesutgångar i samma utbildning.
  • Över 35 års erfarenhet av hälsobranschen. Vi står för långsiktighet, stabilitet och varaktighet.
  • Hög undervisningskvalitet som åstadkoms av lärare med stor pedagogisk skicklighet och branschkännedom.

På vår hemsida kan du läsa om vilka ämnesområden som ingår i kursen och våra arbetssätt. Där finner du även kursplan och annan viktig information om våra kurser. Du kan även lyssna på vilken betydelse vår utbildning har haft för några av våra fd. deltagare.

För mer information om Cert. Personlig Tränare (PT), inriktning hälsa, fysisk prestation och behandling, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Studietakt

Utbildningen bedrivs på heltid. Under vårterminen bedrivs utbildningen på distans för att du ska kunna kombinera med arbete.

Ansökan och behörighet

Kursen vänder sig till dig som har förkunskaper motsvarande vår utbildning till Hälsoutvecklare eller liknande.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad och godkänd utbildning finns möjlighet att genomföra certifiering till Personlig Tränare och massör. Våra utbildningar kvalitetssäkras av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, Branschrådet för hälsa och Almega friskvårdsföretagen (ptlicens.se).

Examen & Intyg

Alla som studerar på skolan får intyg efter genomgången kurs. Det krävs obligatirisk närvaro för att få ett komplett intyg.

Jakobsbergs Folkhögskola Facebook

Kostnader

Lär mer om kostnaderna på kursens sida.

Jakobsbergs Folkhögskola

Jakobsbergs Folkhögskola


I en gammal herrgård på en kulle i Jakobsberg, drygt 19 minuter med pendeltåg från centrala Stockholm, ligger Jakobsbergs folkhögskola. I över nittio år har skolan stått för en solidarisk och humanistisk samhällssyn. Här kan du studera estetiska utbildningar inom...


Läs mer om Jakobsbergs Folkhögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Cert. Personlig Tränare (PT), inriktning hälsa, fysisk prestation och behandling

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Jakobsbergs Folkhögskola

Folkhögskolevägen 1, Box 161
177 23 Järfälla


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 8 recensioner.

trulpen
(5)
Gedigen och omfattande
Bengt Jönsson Kommentar:
Härligt att höra!
Elev
(3)
Jätte bra utbildning med bra innehåll som kommer ta en långt i både livet och som arbetande PT. Dock är pressen stor pga för mycket prov under en alldeles för kort tid. Lärarna undervisar om att inte stressa och hur farligt stress är för hälsan endå är det precis vad man blir tvungen att gör för att hinna klart med alla uppgifter och prov för at...
Bengt Jönsson Kommentar:
Kul att du tycker vår utbildning är bra! Precis som du skriver är studietempot högt, motsvarande ett heltidsarbete och kräver en god förmåga att planera sina studier. Då vi har en hög lärartäthet finns samtidigt stora möjligheter att få hjälp och stöd av dina lärare.
Visa mer
Luis
(5)
Så omfattande och lärorik utbildning. Jag fick massa nya kunskaper samtidigt som jag fick träffa och lära känna andra härliga och fina kurskamrater!
Bengt Jönsson Kommentar:
Vi gläds över ditt omdöme. Lycka till med kunskapen i ditt kommande arbetsliv.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Cert. Personlig Tränare (PT), inriktning hälsa, fysisk prestation och behandling från Jakobsbergs Folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,6)
Baseras på 8 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,3)
Baseras på 142 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: