Visa studentum.se som: Mobil


Läs till lönespecialist och redovisningsekonom på Iterum

Populär och engagerad skola

Iterum verksamhets- och individutveckling är ett utbildningsföretag med stor erfarenhet av att utbilda inom kompetensområdena lön, ekonomi och arbetsmiljö. Vi bedriver flertalet av våra utbildningarna på distans och har därmed stor erfarenhet av e-lärande. I en översyn av distansutbildning inom yrkeshögskolan 2016 lyfts Iterum fram som ett mycket gott exempel av Myndigheten för yrkeshögskolan gällande vårt upplägg, distanspedagogik och kvalitet.

Iterum har utbildat drygt ca 850 lönespecialister och 300 redovisningsekonomer över hela landet sedan 2002 respektive 2013. Vi bedriver också vidareutbildning inom dessa områden.

Vi drivs av se människor utvecklas och nå sina yrkesmål samtidigt som vi är stolta över att "Vi utbildar de mest efterfrågade"

Iterum erbjuder följande YH-utbildningar:

Du ansöker till utbildningarna på Iterums hemsida. 


För mer information om Iterum, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Iterum

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Iterum

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
 

Kontaktuppgifter till Iterum

Iterum


Tel: 08-675 07 70
www.iterum.se


Recensioner

TS   |   2018-03-15
Jag läser till Redovisningsekonom och är nu ute på min sista LIA. Det märks verkligen vilken klass det är på utbildningen, jag som inte tagit min examen ännu har en högre kunskapsnivå än många som jobbat i flera år. För mig är det rutin och erfarenhet som saknas men den kurvan går spikrakt uppåt. Så himla nöjd med mitt val av skola. Tack Iterum!
          (5)
Student på termin 2   |   2018-01-27
Jag läser just nu min andra termin på Iterums lönespecialistutbildning (Distans, Malmö). Så här långt in i utbildningen är jag MYCKET nöjd. Jag har studerat på eftergymnasialnivå tidigare också, såväl på distans som på plats - och detta är den bästa utbildning jag har gått! Alla lärare vi har haft hittills har varit väldigt pedagogiska, kunnig...
Visa mer
          (5)
Desireé Z   |   2017-11-06
Redovisningsekonom distans. En fantastiskt bra utbildning med engagerade och kunniga lärare.
          (5)