Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Utvecklare inom AI & Maskininlärning

IT-Högskolan
Sammanfattning
YH-utbildning
Göteborg
Klassrum
Heltid
Startdatum: 2023-08-21 09:00 - Göteborg
Sista ansökan: 2023-05-07

Videoreportage

Utvecklare inom AI & Maskininlärning

Studera till utvecklare inom AI och maskininlärning

AI står för Artificiell Intelligens och är då en dator programmeras för att förstå ett problem och lösa dem på egen hand. Det kan exempelvis vara talförståelse, bildanalys, etc. Machine Learning är metoder för att ”träna” datorer att ”lära” sig lösa problem.

Vem är du?

Du gillar att vara i framkant av teknikutvecklingen och är nyfiken på hur AI och maskininlärning kommer påverka framtiden. Du söker ett spännande jobb med starka kopplingar till affärsnytta och utvecklingsmöjligheter. Matchar utbildningen dig? Ansök till IT-Högskolans tvååriga YH-utbildning Utvecklare inom AI & Maskininlärning.

Under utbildningen:

Du kommer lära dig vilka fantastiska möjligheter att effektivisera och skapa värde för bolag inom en lång rad områden t.ex. support, logistik, service, underhåll, marknadsföring. Du utvecklar teknik som kan bete sig intelligent och du kommer arbeta med att öka systemens kunskap eller förmåga att uppvisa intelligenta beteenden genom olika former av inlärning. Du kommer lära dig praktisk AI-utveckling med programmeringsspråket Python. Du behöver också lära dig att jämföra och utvärdera olika AI-lösningar och bidra med förbättringar på existerande lösningar utföra träning av vanliga AI- och maskininlärningsmodeller.

Under utbildningen kommer du genomföra ett antal teamarbeten enligt agilametoder och lära dig branschens standardverktyg i skarpa projekt. Du kommer också lära dig att agera efter gällande etiska och juridiska riktlinjer inom området.

Efter utbildningen:

Du kommer vara unik på arbetsmarknaden med moderna kunskaper inom AI och maskininlärning som många företag eftersöker i dagsläget. Den stora efterfrågan på din kompetens kommer göra att du kommer ha stora möjligheter till en spännande karriär där du kommer jobba i framkanten av utvecklingen av AI och maskininlärning.

Efter utbildningen kan du jobba som:

  • Utvecklare inom AI och maskininlärning

  • Datascientist

  • BI-utvecklare

För mer information om Utvecklare inom AI & Maskininlärning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför ska du välja IT-Högskolan?

Samarbete med branscher

Bra kontakter

med näringsliv

Behov på arbetsmarknaden

Så ansöker du

Lägst betyget E/3/G i följande kurser eller motsvarande kunskaper

  • Engelska 6, 100p
  • Programmering 1, 100p
  • Svenska 2 alt Svenska som andraspråk 2, 100p
  • Matematik 2a, 100p

IT-Högskolan

IT-Högskolan

Här är skolan för dig som gillar IT, och vill läsa en utbildning där du garanterat kommer få jobb! Hos IT-Högskolan, som är belägen i Göteborg och Stockholm, får du kunskaper och kompetens som behövs i IT-branschen som är i...


Läs mer om IT-Högskolan och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Utvecklare inom AI & Maskininlärning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IT-Högskolan

Ebbe Lieberathsgatan 18 c 2 vån
412 65 Göteborg

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,4)
Baseras på 57 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Utvecklare inom AI & Maskininlärning från IT-Högskolan, fyll i följande uppgifter: