Visa studentum.se som: Mobil

PT-utbildning i Marbella, Spanien

IPTA - International Personal Training Academy
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Marbella
420 timmar
Heltid
CSN-berättigad
4 800 EUR Momsfri
Svenska, Engelska
Kommande starter
Marbella Sista ansökan
2021-09-12  (Svenska)
2021-07-12
2021-10-05  (Engelska)
2021-08-06

Videoreportage

PT-utbildning i Marbella, Spanien

CSN-berättigad PT-utbildning i fantastiska Marbella, Spanien!

IPTA – International Personal Training Academy – erbjuder dig som vill utbilda dig utomlands den bästa och mest omfattande utbildningen till Licensierad Personlig Tränare som finns på den svenska marknaden. Utbildningen är dessutom CSN-berättigad och går i en unik miljö, den fantastiska semesterstaden Marbella på spanska solkusten.

Internationell standard

Hos IPTA får du en utbildning med internationell standard. Detta ger dig möjligheten att jobba både i Sverige och utomlands.

IPTAs lärarteam består av högutbildade specialister med lång erfarenhet inom sina respektive områden. Med deras hjälp kommer du att få den bästa tänkbara starten på din karriär inom träning & hälsa.

Med sol, bad och kultur runt hörnet

PT-utbildningen på IPTA är också en möjlighet för dig att kombinera nytta med nöje. Förutom lyx, nattliv och kultur är även Marbella en utmärkt plats för träning, vilket är varför många elitidrottare väljer att lägga sin träningsläger just här.

Utbildningen är tuff och intensiv, men återhämtning går snabbt när du kan ta igen dig på en soldränkt sandstrand med vågornas brus som bakgrundsljud.

För mer information om PT-utbildning i Marbella, Spanien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen krävs minst 2 års erfarenhet av egen styrke- och konditionsträning.

Kursinnehåll

Teoretisk del

Funktionell anatomi
Fysiologi / idrottsfysiologi
Biomekanik
Kost &näringslära
Träningslära
Coaching & kommunikation
Testmetodik
Avancerad träningslära
Analys av kroppssammansättning
PT-kunskap
Sälj och marknadsföring
Konsultation / intervjuteknik

Praktisk del

Funktionell träning
Funktionell rörelseanalys
Stabilitetsträning
Dynamisk rörlighetsträning
Styrketräning
Uthållighetsträning
Mätning av fettprocent
Tester (styrka, uthållighet, rörlighet)
Terapeutisk stretching
Olympiska lyft
Löpteknik & koordination
PT-”role play” med feedback

Examen & Intyg

Efter genomgången utbildning har du möjlighet att ta IPTA:s Licens för Personliga Tränare. För att få licensen behöver du klara av två praktiska prov och ett teoretiskt prov. Kostnaden för licensen ingår i utbildningspriset.

Internationellt giltig licens

IPTAs licens är ett bevis på att du genomgått en av de mest omfattande utbildningarna inom Personlig Träning. Det är en kvalitetsgaranti för dina framtida arbetsgivare och klienter.

Med IPTA blir du Internationellt Licensierad och får möjlighet att arbeta över hela världen. IPTA har blivit godkänd av Europeactive (f.d. European Health and Fitness Association, för att det uppfyller dess kvalitetskrav och håller den standard som antagits inom EU.

Efter att ha blivit licensierad hos oss blir du automatiskt godkänd och registrerad hos European Register of Exercise Professionals (EREPS).

En PT-utbildning som är godkänd av Europeactive/ EHFA och ett medlemskap i EREPS är en förutsättning för att du ska få jobb antingen i Sverige eller utomlands.

Kostnader

Utbildning: 4.800 EUR 

I priset ingår lärarledd utbildning, utbildningsmaterial, teoretisk/praktisk examination, utbildningsintyg och licensbevis.

CSN-berättigad utbildning

PT-utbildningen på IPTA är den enda i sitt slag som ger rätt till CSN-stöd. Stödet hjälper dig att täcka utbildningsavgiften, resa, boende och försäkringar. 

Resa

Resan ingår ej i utbildningspaketet och måste bokas själv. SAS, Norwegian, Ryanair med flera har flyg från Arlanda till Málaga flygplats, vissa bolag har avgångar varje dag. Från Flygplatsen kan man enkelt ta sig till Marbella med taxi eller flygbuss.

IPTA - International Personal Training Academy

International Personal Training Academy (IPTA) finns i Marbella, Spanien. Det är en organisation med hög standard som blivit godkänt av Europeactive, f.d. European Health and Fitness Association. Teamet bakom IPTA består av pedagogiska lärare med mångårig erfarenhet inom sina respektive...


Läs mer om IPTA - International Personal Training Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: PT-utbildning i Marbella, Spanien

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IPTA - International Personal Training Academy

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Laura
En utbildning med så engagerade lärare kan ju inte annat än bli bra! Det har varit två fantastiskt roliga och lärorika veckor som jag kommer bära med mig länge. Det här är PT-utbildningen man ska gå om man vill ha kvalitet. Innehållet kändes relevant och "up to date", så trots att det var en så intensiv kurs så vart det aldrig jobbigt på något s...
Visa mer
Anna
Jag kan varmt rekommendera denna utbildning till dig som vill arbeta som PT. Det känns så lyxigt att få dyka in i en utbildningsbubbla i Marbella. Miljön är underbar och utbildningen består av en massa roliga moment, både praktiskt och teoretiskt.
Emelie
Engagerade lärare som brinner för kost, träning och hälsa. De är mycket kunniga inom dessa områden och är måna om att den information de lär ut är i fas med den senaste forskningen. Utbildningen var mycket intensiv med tio timmar praktik och teori om dagen men var för den skull inte svår och ogenomförbar. Innehållet på kursen kändes helt relevan...
Visa mer
Recensioner
Recensioner
(4,8)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,8)
Baseras på 10 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen PT-utbildning i Marbella, Spanien från IPTA - International Personal Training Academy, fyll i följande uppgifter: