Visa studentum.se som: Mobil

M.D. Program – Medical University Sofia

International Admission Services
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Sofia
6 år
Heltid
Studiemedelsberättigad

M.D. Program – Medical University Sofia

Läs till läkare på Medical University Sofia

Bli läkare i Bulgarien

Denna sex-åriga läkarutbildning tillåter eleverna att gå direkt från gymnasiet läsa till läkare. Programmet är utformat för studenter som är motiverade, har god förståelse för skriven och talad engelska och ett intresse för medicinsk vetenskap.

Läkarstudierna sträcker sig över sex är, varav ett utav åren läses som praktik. Kursinnehållet är identiskt för både det bulgariska och det engelska programmet, inklusive föreläsningar, laborationer, examinationer och instruktioner. Studier i bulgariska är dock obligatoriskt under de sista tre åren av utbildningen, detta för att eleverna ska kunna kommunicera med bulgariska patienter och undvika missförstånd.

Under de första två åren får eleverna huvudsakligen den teoretiska grunden inom vetenskapliga studier innan de efterlängtade kliniska studierna påbörjas under år tre. Alla praktiska övningar hålls i de moderna faciliteter som är universitetets övningssjukhus, där eleverna får behandla riktiga patienter.

Så ansöker du

Sökande till Varna Medical University behöver ha gymnasiala studier inom kemi och biologi, samt goda engelskakunskaper. Kontakta IAS för mer info.

Examen & Intyg

Efter sex framgångsrika läsår på läkarprogrammet tilldelas studenterna en mastersexamen tillsammans med titeln Doctor of Medcine. Innehavaren av en sådan examen har möjlighet att arbeta inom hela EU och även i en rad andra länder runtom i världen.

Kostnader

Kursavgift per läsår är 8 000€ om du studerar på engelska och 7 000€ om du studerar på bulgariska. Om du väljer att studera på bulgariska tillkommer en förberedande kurs som läses över tio månader och kostar 3 500€. Det finns även möjlighet att läsa på ryska. 

International Admission Services

International Admission Services

IAS är en förmedlingstjänst som riktar sig till dig som vill studera på högre nivå i Bulgarien eller Rumänien. Med hjälp av deras kontaktnät och erfarenhet kan du känna dig trygg med att åka utomlands för att läsa på universitet....


Läs mer om International Admission Services och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: M.D. Program – Medical University Sofia

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

International Admission Services

Topra hisar str. 13
Varna

Tel: +359 87 831 3525
Mobil 0046736548543
admissioninternational.com


Beställ information

För att få mer information om M.D. Program – Medical University Sofia via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner
Se alla skolans recensioner