Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Inredning – Certifierad inredare och diplomerad homestylist – distans

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 9 recensioner.

Monica Lindberg
(5)
Bra utbildning med seriöst och genomtänkt upplägg. Passade mig bra att få bestämma över studietakten själv. Men mest vill jag lägga fram utbildaren/läraren som var snabb med återkoppling och mycket kunnig inom detta område. Bra att få bolla med någon under hela utbildningen kring alla tankar som flyger. Även bra respons på alla arbeten och du...
Visa mer
Maria.E
(5)
Så nöjd med mitt val att plugga på INTERIÖRSKOLAN!! Utbildningen är så kul och lärorik!! Snabb respons från skolan vid frågor och inskickade uppgifter! Rekommenderas varmt!!
Sandra
(5)
Jag läste utbildningen samtidigt som jag jobbade och kände ingen stress med att lämna in mina uppgifter. Skönt att kunna läsa i min egen takt. Tack för bra kursledare som alltid fanns tillgänglig.
Ida Eklund
(5)
Utbildningen har haft ett bra upplägg, duktig kursledare som gett bra feedback och snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera Interiörskolan :)
Anna
(5)
Jag tyckte det var perfekt att utbildningen var helt på distans. Det var lätt att läsa in materialet och återkopplingen på mina frågor var snabb och proffsig. Jag läste samtidigt som jag arbetade så det var bra att det inte var någon stress att lämna in uppgifterna. Jag var klar med min utbildning på ca 7 månader. Kan varmt rekommendera denna ut...
Visa mer
Ida
(5)
Kan verkligen rekommendera den här inredningsutbildningen! Många bra och roliga praktiska uppgifter där jag lärde mig genom att göra! Bra fördelning av teoretiska och praktiska uppgifter.
Petra
(5)
En jätterolig och inspirerade utbildning! Jag kunde faktiskt inte sluta plugga! Uppgifterna var lärorika och roliga!
Josefin
(4)
En bra och givande utbildning med roliga övningar. Jag läste på kvällar och helger eftersom jag jobbade samtidigt. Det fungerade jättebra.
Sanna
(5)
Jag tyckte utbildningen innehöll bra material och jag har haft jättemycket nytta av det jag lärde mig i mitt yrke som inredare idag.
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in