Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Certifierad inredare, homestylist och inredningskonsult – inredningsutbildning distans

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 51 recensioner.

Angelica
Konkret och seriös utbildning. Man får bra hjälp och feedback med sina uppgifter och en rolig blandning av utmaningar! 😃 Kan varmt rekommendera!
Cecilia L
Är nu klar med min utbildning och är så glad att jag valde att läsa via Interiörskolan! Utbildningen har gett mig ett stort & brett kunnande inom inredning och homestyling med givande och roliga uppgifter under min studietid. Mycket bra feedback och konkreta svar tillbaka efter varje inlämning. Utbildningen är ju helt på distans och det passade ...
Visa mer
Anna
Är så glad att jag valde den här utbildningen, som student har jag haft en väldigt rolig och givande tid. Upplägget på utbildningen är bra, övningarna är konkreta och hands on, och läraren ger tydlig och bra feedback, alltid på ett väldigt trevligt sätt. Har inget negativt att säga om utbildnignen, funderar du på att gå den – gör det!
Sahar Tayebi
Har varit så roligt att gå denna utbildning! Det bästa av allt är att man gör allt helt i sin egen takt. Har kunnat gå utbildningen vid sidan av jobb och fungerat problemfritt då man inte har deadlines. Tydligt upplägg och väldigt pedagogiskt. Jennie är även väldigt snabb med att svara i mail när man har låst sig eller funderingar över vissa upp...
Visa mer
Natasa Icagic
Jag är klar med min utbildning nu och måste säga att jag har haft det så roligt Det är super intressant och man lär sig mycket på ett lätt sätt. Utbildningen är väldigt givande. Varje gång om man har frågor, det finns fast hjälp. Ärligt talat, kommer jag sakna skolan nu. Varmt rekommenderas.
Edita Wozniak
Jag är väldigt nöjd med utbildningen jag fick på Interiörskolan. Jag fick stöd när det behövdes och konstruktiv feedback som hjälpte mig i min utveckling. Jag kan rekommendera den utbildningen till alla intresserade.
Linnea
Jag är jättenöjd med utbildningen! Jag har lärt mig massor, både teoretiskt men också i praktiken. Feedback från läraren har varit super; snabb återkoppling på frågor, bra konstruktiv feedback. Jag kan verkligen rekommendera kursen för de som är intresserade av inredning!
Claraa
Rekommenderar denna starkt då det är en otroligt lärorik kurs som har kreativa och roliga uppgifter. Då den är helt på distans och en väljer själv vilket tempo en vill studera på så går det utmärkt att jobba samtidigt eller att endast fokusera på kursen som den är.
Lena
Så roligt. Bra och utförligt material. Snabba gensvar, bra konstruktiv bedömning.
Marie
En väldigt lärorik utbildning där man får lära sig grunderna i alla viktiga delar för att sedan kunna arbeta som inredare. Man får mersmak av yrket och alla tips och råd gällande böcker är bra. Jennie har varit en jättebra lärare med tydlig feedback och har alltid varit nåbar om det behövts. Gå denna utbildning - du kommer inte ångra dig!
Sandy
Wow! En utbildning som har allt: man får använda fantasi, kreativitet, hjärna och hjärta! Vill bara läsa och lära mig mera.
Susanne Wennerström
Det som är bäst med den här utbildningen är att den är helt på distans vilket underlättar mycket när man jobbar samtidigt.
Jeanette Nyberg
Detta är en utbildning för dig som vill lära dig mer om ditt stora intresse Inredning! En bra bredd och roliga uppgifter. Snabb kontakt med lärare som ger konkret och nyttig feedback. Jag kan verkligen rekommendera denna utbildning!
Emelie
Jättekul och inspirerande utbildning! Väldigt lärorikt. Professionell kursledare som är behjälplig under hela utbildning. Kan verkligen rekommendera!
Madelene
Den här inredningsutbildningen var helt fantastisk och rolig att utföra. Det bästa jag gjort på länge! Jag lärde mig så mycket! Mycket bra och proffsig respons från lärare.
Amanda
Överlag en mycket bra utbildning där man både lärde sig nya saker och fick lite repetition. Kursmaterialet var bra men jag hade gärna sett att vissa delar moderniserats en aning då vissa böcker hade några år på nacken. Tyckte särskilt om momenten då collage och moodeboards skulle byggas samt uppskattade den personliga feedback man fick från Jenn...
Visa mer
Mia Couturier
En bra utbildning men tydliga mål och bra instruktioner, kanske lite för enkla uppgifter men väldigt väldigt roligt och inspirerande. Duktig lärare som gav konstruktivt och bra feedback.
Camilla Boberg
Jag fick en bred kunskap inom inredning och homestyling. Utbildningen gav mig mersmak!
Caroline
En mycket strukturerad utbildning som var precis som jag förväntade mig och gav mig det jag behövde. Snabb respons från lärare och roliga och nyttiga uppgifter. Kan verkligen rekommendera denna utbildning.
Ted
Utbildningen var riktigt rolig att genomföra, bra variation i uppgifterna som även ger helhets intrycket av yrket som inredare. Jag lärde mig nya saker som jag aldrig tänkt på tidigare. Om ni överväger att göra utbildningen så gör det, väldigt givande och snabb återkoppling. Jättekul!
Hannah
En mycket tydlig och strukturerad utbildning. Rekommenderar verkligen denna utbildningen om du vill läsa till inredare!
Liselott Dahlin
Utbildningen motsvarade väl mina förväntningar. Att läsa på distans och i sin egen takt passade mig. Indelningen i block med tillhörande arbetsuppgifter var bra så att man kunde beta av ett block i taget i lugn och ro. Arbetsuppgifterna var roliga och man fick tänka till runt omkring dom. Återkopplingen från läraren var snabb och konstruktiv. Fi...
Visa mer
Anna
Utbildningen på distans till inredare och homestylist har passat mej utmärkt. Genom att själv kunna planera studietakten var detta en utbildning som gjorde att jag valde den. Att få en helt egen personlig feedback genom studierna och uppgifterna gjorde att jag verkligen utvecklades och fick ut precis det jag ville. Jag rekommenderar varmt denna ...
Visa mer
Elin
Jag är så otroligt glad att jag gick den här utbildningen! Uppgifterna var verkligen lärorika och gav mig en riktig aha-upplevelse. Jag känner att denna utbildning har hjälpt mig våga ta steget till att starta eget. Jag kan absolut rekommendera denna utbildning och läraren fanns snabbt där tillhands när jag hade frågor. Mycket bra!
Emma
Tycker utbildningen var super bra. Bra uppdelning med 4 olika block. Trevligt med en liten present i varje block. Utbildningen täcker bra de olika områden inom inredning och homestyling. Det ända jag saknade lite var kanske liiite mer teori om allt och lite mer konkreta expempel på vad som är ”bra/dålig” inredning t.ex i bilder bra vs dåligt ell...
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in