Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Certifierad Inredare och homestylist - distans

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 44 recensioner.

Frida
(5)
Jag har fått lära mig så mycket inom olika områden och det har varit det bästa med kursen. Man får verkligen en insikt i helheten när man vill jobba med inredning. Rekommenderar absolut!
Therése Karlsson
(5)
Jättenöjd med denna kurs då jag kunnat jobba 100% samtidigt som jag pluggat när det passat mig! Skönt att det inte har varit tidskrav på uppgifter och att man har kunnat sköta det mesta själv. Väldigt stort plus med snabb respons och bra feedback från teamet! 👏
Linda
(5)
Bra upplägg på uppgifter som känns väldigt i tiden. Snabba svar vid frågor eller inlämning och alltid så positiv kommunikation. Jättebra med feedbacken efter certifieringsuppgiften där man tydligt går igenom steg för steg! Utbildning i världsklass!
Sofie W
(5)
Bra innehåll och lärorikt! Snabb återkoppling vid frågor och bra stöd från lärarna! Är jätte nöjd med kursen! Tack Inredningsskolan Wittstock för min tid hos er❣️
Melina
(5)
En mycket intressant och lärorik kurs! Fantastiska lärare, alltid engagerade och snabba med att ge feedback. Jag är mer än nöjd!
Caroline F Nilsson
(5)
Är så glad att jag tog tag i min dröm om att arbeta med inredning och gick den här kursen. Fick lära mig så mycket jag inte kunde, fick massa inspo och även supermycket med företagsdelen som jag inte hade så bra koll på. Dessutom alltid snabb, proffsig och konstruktiv feedback från kursledarna.
Anna Rickardt
(5)
Jag tycker kursen berör väldigt intressanta ämnen och sådant som man bör kunna när man inreder/ utför homestyling. Fördjupningen i affärsplan och hur man startar eget företag ger en bra spark i baken :) Fantastiskt att man kan plugga i egen takt.
Erika F
(5)
Jag har just avslutat kursen och har lärt mig massor. Bra teori blandat med exempel från verkligheten och kursuppgifter som gjorde att man var tvungen att utmana sig själv och applicera allt man lärt sig i kursen.
Pernilla Nilsson
(5)
Riktigt rolig utbildning med välskrivet och heltäckande material. Snabb respons från lärarna som också är väldigt peppande ⭐️ Ni får en guld⭐️ av mig. Tack för min tid hos er ❤️
Karolina
(4)
Kul kurs som gav massa ny kunskap!
Linda Lundin
(5)
Oerhört lärorik kurs som jag varmt kan rekommendera!
Josefine Celander
(5)
Mkt Bra upplägg på kursen. Har fått lära mig massor.
Marie Lundberg
(5)
Mycket bra upplägg och kurs för alla som älskar inredning och vill utvecklas inom detta område. Rekommenderar varmt Inredningsskolan Wittstock till alla jag känner!
Carolina H
(5)
Jag har varit väldigt nöjd med kursen! Roligt och lärorikt och så skönt att man kunde göra allt på distans! Jättebra kursledare också, fick alltid snabb och bra respons.
Malin Christensen
(5)
Väldigt bra kurs! Mycket innehåll men lätt att förstå och lära sig! Mycket bra respons och snabba svar från kursledare.
Madeleine
(5)
Så lärorik och intressant kurs!
Carro
(5)
Jättenöjd med allt - bra kursinnehåll, uppgifter och kursledare trots på distans. Fick alltid snabb hjälp och feedback. Mycket proffsigt!
Caroline
(5)
Jättebra kurs, mycket inspirerande och lärorikt! Kursledarna var alltid tillgängliga för feedback och frågor. Kan rekommendera till alla som vill läsa inredning. Kommer nu satsa på mitt eget företag inom homestyling!!
Emilia Lundgren
(5)
Mycket bra och givande kurs. Smidigt upplägg med distanskurs och supertrevliga kursledare som var tillgängliga när jag hade frågor.
Sophia N
(5)
Älskade att gå den här kursen!! Så bra kursmaterial, enkelt att förstå och bra inspo. Så bra att man får lära sig om att starta eget också. Kan rekommendera till alla som vill jobba med inredning/styling.
Sophia N
(5)
Älskade att gå den här kursen!! Så bra kursmaterial, enkelt att förstå och bra inspo. Så bra att man får lära sig om att starta eget också. Kan rekommendera till alla som vill jobba med inredning/styling.
Sofie
(5)
Lysande utbildning! Bra upplagt och användbar info i varje avsnitt.
Josephine
(5)
Jag har precis läst klart till Certifierad Inredare & Homestylingkonsult och kan verkligen rekommendera den här kursen till alla som funderar på att arbeta med inredning. Man lär sig väldigt mycket på kort tid, jätteproffsiga och trevliga kursledare och väldigt inspirerande läsning och övningar. Jättebra också att man får lära sig hur man starta...
Visa mer
Malin
(4)
Gillade att man kan läsa på distans, passar mig som bor långt norrut och har svårt att ta mig till storstäderna för träffar. Bra innehåll och upplägg!
Stephanie
(5)
Jag gick kursen Certifierad Inredare och Homestylingkonsult och tycker att kursen var väldigt inspirerande, kul att läsa och lärde mig mycket!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in