Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Inredningskurser Sverige AB

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 213 recensioner.

Gemima
Jag tycker att kursen har varit mycket lärorik. Jag har lärt mig mycket om färg och form och det jag tycker är roligast, digitala ritningar. Jag känner att jag har utvecklats mycket och är väldigt glad att jag började läsa denna kurs!
Eva-Lena
Kursen är bra och lärorik. Man har lyckats fånga oss elever att ta steg för steg med nyfikenhet om vad som gömmer sig i nästa lektion.
Isabelle
Att läsa den här kursen med inredningskurser.se har varit en fantastisk tid! Kursen är bred och man lär sig väldigt mycket, jag har njutit av varje sekund. Jag längtar tills jag kan kasta mig ut på arbetsmarknaden och visa vad jag kan!
Karolina
Kursen var mycket bredare och innehållsrikare än jag förväntat mig, jag har lärt mig så otroligt mycket. Ibland har det varit tufft men också en bra träning att handskas med inför kommande projekt. Peppande och bra stöd från lärarna.
Emma
Bra grundkurs där man fick en bra överblick och  introduktion till olika områden inom inredning.
Emma
Jag tycker att kursen har varit riktigt bra och omfattande vad det gäller fakta och program som exempelvis SketchUp. Jag tycker att jag har fått ta del av väldigt många och olika delar inom yrket som inredare. Kursmaterialen och material man fått ta del av på träffarna har underlättat väldigt mycket och man har verkligen kunna fokusera på att lä...
Visa mer
Ly
Jag tycker det har varit bra variation på teoretiska och praktiska övningar. Bra bredd på kursmaterialet.
Maja
Jag är väldigt nöjd med kursen och jag känner verkligen att jag utvecklats och lärt mig mycket under kursens gång. Ibland kunde jag uppleva vissa delar som lite otydliga bara.
Sara
Kursen är väldigt lätt att följa gällande uppbyggnaden och kommunikationen med alla underbara lärare. Jag har lärt mig så mycket under denna kurs och ser fram emot att använda mina kunskaper!
Lena
I recommend this course to everyone with passion for an Interior design and Scandinavian design. I learned a lot about color, design styles and design presentation. I enjoyed learning about harmonized home done according Feng Shui, Wabi Sabi and Hygge.
Carolina
Lisa
Jag tycker att de olika kursmomenten har varit relevanta och matnyttiga, samt att den feedback som getts av lärarna för de inlämnade uppgifterna ofta har varit välskriven och givande för mig som student.
Malin
Mycket tyngre än vad jag trodde, i en positiv bemärkelse. Har varit otroligt lärorikt, roligt och intressant.
Martina
Erika
Tycker att det har varit en mycket givande kurs, där det har givit mig utrymme att utforska och lära mig mer om styling genom att kika runt på olika stylingbolags hemsidor. Roliga och givande inlämningsuppgifter. Inte så lång kurs.
Jennifer
Jag tycker det har varit jätteroligt att läsa eran utbildning. Jag har utvecklats otroligt mycket. Kunskap och erfarenheter jag tar med mig livet ut. Engagerade lärare med utförlig feedback efter varje inlämningsuppgift. Om det är något som kan förbättras så hade jag önskat fler videoföreläsningar, upplevde att det kunde bli mycket text ibland. ...
Visa mer
Sandra
Jag har lärt mig så mycket mer än vad jag hade förväntat mig av kursen.
Caroline
Kursen var väldigt lärorik, bra och jag känner att jag har fått med mig mycket bra kunskaper.
Rebecca
Ida
En väldigt givande kurs som går in på många delar. Ibland kändes vissa uppgifter vädligt långa men så här i efterhand gav det väldigt mycket. På proven får man bra feedback av lärarna.
Camilla
Mycket bra utbildning, jag är så nöjd med mig själv och vad jag har lärt mig.
Emma
Den var kul och inspirerande. Tufft och spännande. Lärorikt om alla grunder i inredning. Hjälpsamma lärare som gav konstruktiv kritik.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in