Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Florist – Diplomerad Floristutbildning på distans med helgträffar

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 25 recensioner.

Johanna Pellgaard
Jag gillade hemsidan och att det kändes skapligt enkelt att navigera och göra uppgifterna. Jag gillar läraren Anna som kändes positiv och inspirerande.
J.Bergström
Barbro J
Det är bra att det går att studera på distans tycker jag
Elin andreasson
Mycket kunskap och roligt med en liten grupp elever, så trevligt varje gång
Carlsson
Min dröm att jobba som florist, mycket roligt upplägg :) jag gillar buketterna
Sanna L
Viktigt att man kan studera på distans, det var avgörande för mig och nästan allt fanns med i kittet
Malin Karlsson
Alla olika buketter och arrangemang vi lärt oss. Man lär sig mycket på det praktiska och att man kan se filmerna om och om igen gör att man inte missar något. Bra upplägg på kursen.
Annika Svanholm
Marie Lind
Bäst var att få lära sig olika tekniker i binderi. Anna var väldigt bra på att lära ut. Tillgången till så mycket fantastiska blommor! Jag har lärt mig så mycket!
Olivia Hallberg
Bäst var Lärar-Anna, att man fick tänka fritt Och inte blev intryckt i en box, att man fick gå bananas med blommorna, göra vad man ville, med vilka färger man ville och hur mycket man ville
prärieklockan
Utbildning med bra kursplan, inspirerande lärare och tillgång till stort utbud av blommor.
Annicka Innervik
Bäst var tillgången på blommor, skapandet efter att ha lärt sig tekniken, variationen i det vi fick skapa. Vår kursledare Anna.
Maja Andersson
Bäst var att vi fick gå in och lära oss så många moment!! Och Anna!!! Lagom hårt och super duktigt!
Marika Sundberg
Ett annat plus är valmöjligheten att jobba i portalen om man ej kan närvara vid varje tillfälle och så är ju Anna en sån härlig och inspirerande person.
Stina Lisemark
Dimitra Sapikas
Det bästa med kursen var våra underbara lärare (så inspirerande och väldigt kunnig ) och all kunskap vi fick med oss, plus vår härliga grupp :D känner mig super glad och nöjd
Josefin Johansson
Margareta Olsson
Allt var bra, toppen lärare, bra upplägg, trevligt sällskap, mycket praktiskt jobb
Linnéa Rommedahl 
Bäst var att Anna var så engagerad lärare och lärde ut på ett väldigt pedagogiskt sätt samt att när vi själva skulle göra våra arrangemang och buketter fick välja blommor helt själva utifrån vad vi kunde om färg, form och struktur. Det var så lärorikt att inte vara styrd av en viss blomma och ett visst antal utan att vi själva fick tänka till me...
Visa mer
Therese Lerin
Att lära sig! Att vara kreativ, få inspiration och arbeta så pass mycket praktiskt som vi faktiskt gjorde.
Anci Lundqvist
Läraren Annas härliga sätt. Hon bjuder på sig själv, roliga anekdoter från hennes yrkesliv som florist. Mycket bra kvalitet på blommorna. Berörde de flesta områdena inom blomsterbinderi och man får mersmak. Roliga uppgifter. Man träffade andra deltagare som säkert kommer bli vänner för livet. Vi fick pröva oss fram och Anna peppade och visade h...
Visa mer
Monica Rudén
Inspirasjonen og det vi fikk lære av Anna (vår instruktør/lærer) når det kom til tekniker innenfor floristyrket. Hvordan en florist jobber og må tenke. All hennes erfaringer på godt og ondt som florist i over 25 år – er helt fantastisk.
Anna Edström
En helt fantastisk lärare,otroligt inspirerande! Att lära sig så himla mycket nytt och underbara kurskamrater. Jag är 100% säker på att jag tänker jobba med blommor på ett eller annat vis! Supertaggad!
Ida Olsson
Det bästa med kursen var att vi var precis lagom många personer för att alla skulle kunna få känna sig sedda och få hjälp. Anna var en riktigt bra utbildare och visade tydligt hur man skulle göra exempelvis ett arrangemang. Lokalen var jättebra för ändamålet, lagom stor. Maten och fikat var också riktigt bra! I stort sett var allt i toppklass!
Hanna Casell
En mycket givande kurs som inte målar upp falska förespeglingar utan ger ärligt en bra bild av floristbranschen och att hantverket är ett livslångt lärande ;) Mycket blommor, fina blommor att jobba med, kreativiteten fick flöda utan att man blev hejdad i sin process, fantastisk handledning av Anna
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in