Visa studentum.se som: Mobil

Studera på Inredningsakademin

Inredningsakademin

Attraktiva utbildningar som ger jobb!

Inredningsakademin arrangerar Sveriges modernaste och bästa distansutbildningar på renodlad distans i Kursportal eller med helgträffar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Se en film om våra kurser på hemsidan.

Alla våra utbildningar har ett starkt jobbfokus. Utbildningarna ges på deltid och nästan alla kursdeltagare arbetar heltid på ordinarie jobb samtidigt med studierna. Läs om olika typer av jobb efter examen och referenser på respektive kurslänk här nedan.

YRKESUTBILDNINGARNA:

CERTIFIERAD INREDARE

Du kan efter utbildningen arbeta med inredningsuppdrag både inom den privata sektorn och den kommersiella. Besök i både lokaler och privat bostad på helgträffarna alternativt virtuellt i vår kursportal. Många övningar och insändningsuppgifter så att du får omsätta teorin i praktiken. Du börjar bygga din portfolio redan under utbildningen som du kan visa för kommande kunder, arbetsgivare och samarbetspartners. Du kommer att lära dig skapa bostäder, lokaler och inredning i 3D-programmet  SketchUp. Ett måste för att kunna arbeta som en modern och professionell Inredare i dagens Sverige och internationellt.

Distans med fyra helgträffar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå eller på renodlad distans i vår Kursportal med filmade föreläsningar.

DIPLOMERAD HOMESTYLIST

En utbildning för dig som älskar heminredning. Du kan efter examen hjälpa bostadssäljare att optimera priset för deras bostäder genom din homestyling eller homestaging. Säljträning och rollspel i en möblerad lägenhet.

Distans med två helgträffar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå eller på renodlad distans i vår Kursportal med filmade föreläsningar.

DIPLOMERAD FLORIST

Floristyrket är ett kreativt yrke och du älskar sannolikt att arbeta med blommor och växter och att hjälpa dina kunder på bästa sätt. Du får lära dig både traditionella och nya tekniker samt olika arbetssätt som förekommer i en blomsterbutik.

Utbildningen till Florist är fokuserad på att du efter examen ska kunna arbeta i t ex butik, på events eller mässor med allt som rör Floristyrket. 

Distans med fyra helgträffar i Stockholm eller på renodlad distans i vår Kursportal med filmade föreläsningar.

DIPLOMERAD VISUAL MERCHANDISER

Utbildningen till Butikskommunikatör är fokuserad på att du efter examen ska kunna arbeta i t ex butik, på events eller mässor med att skapa attraktiva och lockande säljytor. Visual Merchandiser utbildningens steg 1 och 2 är grundkursen, steg 3 fortsättningskurs och steg 4 påbyggnadskurs. På steg 5 gör du din examineringsuppgift. Sammantaget en komplett VM-utbildning.

Distans med fem helgträffar i Stockholm eller på renodlad distans i vår Kursportal med filmade föreläsningar.

DIPLOMERAD MODEDESIGNER

Om du vill arbeta i Modebranschen som anställd eller egen företagare i Sverige eller internationellt har vi utbildningen för dig. Du kommer under utbildningens gång att skapa en egen kollektion och även ett eget varumärke om du vill det. Du kommer att bygga din portfolio som kommer att innehålla de samlade arbetena som visar din kompetens och utbildningsnivå för framtida arbetsgivare och andra intressenter.

Distans med sex helgträffar i Stockholm eller på renodlad distans i vår Kursportal med filmade föreläsningar.

CERTIFIERAD FENG SHUI KONSULT

De kursdeltagare som går denna yrkesutbildning till Certifierad Feng Shui konsult vill antingen hjälpa privatpersoner och företagare att skapa mer harmoniska miljöer att vistas i eller så läser man utbildningen endast för eget bruk för att applicera i sin egna omgivning. Eller varför inte kombinera det ovanstående.

Distans med fyra helgträffar i Stockholm, Göteborg och Malmö eller på renodlad distans i vår Kursportal med filmade föreläsningar.


För mer information om Inredningsakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Estetiska utbildningar
Hantverk Ort
Certifierad Feng Shui konsult Flera orter (4)
Diplomerad Modedesigner Flera orter (2)
Homestylingutbildning Flera orter (5)
Inredare - Fortsättningsutbildning Distans
Inredare - Grundutbildning Distans
Inredningsutbildning Flera orter (5)
Visual Merchandiserutbildning Flera orter (2)
Jord / Skog / Natur
Florist
Floristutbildning Flera orter (2)

Show more

Inredningsakademin Facebook

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Inredningsakademin

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack

Recensioner

Linnéa Rommedahl    |   2018-04-19
Bäst var att Anna var så engagerad lärare och lärde ut på ett väldigt pedagogiskt sätt samt att när vi själva skulle göra våra arrangemang och buketter fick välja blommor helt själva utifrån vad vi kunde om färg, form och struktur. Det var så lärorikt att inte vara styrd av en viss blomma och ett visst antal utan att vi själva fick tänka till me...
Visa mer
          (5)
Therese Lerin   |   2018-04-17
Att lära sig! Att vara kreativ, få inspiration och arbeta så pass mycket praktiskt som vi faktiskt gjorde.
          (4)
Anci Lundqvist   |   2018-04-17
Läraren Annas härliga sätt. Hon bjuder på sig själv, roliga anekdoter från hennes yrkesliv som florist. Mycket bra kvalitet på blommorna. Berörde de flesta områdena inom blomsterbinderi och man får mersmak. Roliga uppgifter. Man träffade andra deltagare som säkert kommer bli vänner för livet. Vi fick pröva oss fram och Anna peppade och visade h...
Visa mer
          (4)

Hitta till utbildaren

Inredningsakademin

Bromstensplan 4
163 40 Stockholm

Tel: 0770-770180
www.inredningsakademin.se