Visa studentum.se som: Mobil

Personal shopper/Style advisor

Imagefocus
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
6-8 månader
Heltid/deltid
Icke studiemedelsberättigad
7 494 SEK inkl. moms
Startdatum: Löpande - Distans

Personal shopper/Style advisor

Vi utbildar dig till ett framtidsyrke

Du kanske vill byta karriär, bli en bättre säljare inom mode och skönhet? Lära dig mer hur du kan hjälpa människor att handla klokt och miljömedvetet? Är din dröm att bli en Style Adviser/Personal Shopper? Då ska du gå våra onlineutbildningar.

Utbildning till personal shopper/style advisor 

Vi har olika grundutbildningar om du vill utveckla dig i vissa delar, som du sedan kan bygga på. Eller så har vi vårt kompletta utbildningspaket ImageFocusGo™ för dig som mer vill ha friheten att arbeta som egenföretagare.

När en kund kommer in i en butik, ofta med ett särskilt behov, bör en utbildad säljare kunna hjälpa till med att sätta ihop en hel outfit med matchande accessoarer.I all handel bör fokus vara att skapa en oförglömlig kundupplevelse, kunden ska känna sig trygg och nöjd. En nöjd kund kommer alltid tillbaka.

En tydlig trend med personlig konsultation

Undersökningar om människors vanor visar på en tydlig trend att personlig konsultation kopplat till stil, färg och personal shopping är något som ökar kraftigt. Vi har helt enkelt inte tid eller lust att springa runt och leta själva.Vi vill ha professionell hjälp med att få till en garderob som fungerar i alla lägen. Därför är det viktigare än någonsin att ha utbildad personal i klädbutikerna där efterfrågan av professionell hjälp ökar stadigt.

Vad får du lära dig? 

Du lär dig att arbeta med kläder och stil på ett strukturerat, kreativt och metodiskt sätt och efter utbildningen kan du arbeta nästan var som helst i världen.

Du kan specialisera dig inom olika områden där du har ett särskilt intresse, eller kanske utvidga dina tjänster till andra områden till exempel arbete med återförsäljare, inom affärsvärlden eller kunder med hög profil. Oavsett vilken väg du vill ta i karriären, i denna spännande och växande bransch är en professionell och uppdaterad utbildning den bästa starten du kan ge dig själv.

Grundutbildning

Om du vill ta ett första steg och prova på vissa delar vad det innebär med att vara Style Advisor/Personal Shopper erbjuder Imagefocus pedagogiska och kvalitetsinriktade grundutbildningar med möjlighet att bygga på flera steg.

ImageFocusGo™

En nyhet som ImageFocus har är en paketerad utbildning i flera moduler för just dig som vill prova dina egna vingar och driva ditt eget företag inom mode och skönhet och bil en Style Advisor/Personal Shopper. Utbildningen heter ImageFocusGo™ vilket är ett utbildningspaket i flera moduler inklusive en mentor.

Efter utbildningen - stor efterfrågan

Efterfrågan på tjänster från professionella style advisors och personal shoppers fortsätter att växa globalt. Inte minst TV och annan media har medfört en ökad medvetenhet om vad dessa tjänster har att erbjuda.

Allt fler företag och enskilda individer söker professionell hjälp för att nå framgång på jobbet och privat och de är beredda att betala bra för det.

Utbildningens start och studietakt

Du kan börja utbildningen när du vill och läsa den i din egen takt. 

För mer information om Personal shopper/Style advisor, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kursinnehåll

Du välja på kurserna: 

  • 1. Personlig stilanalys för kvinnor
  • 2. Personlig färgkaraktär för kvinnor
  • 3. Stil, image och mode för män
  • 4. Den koordinerade garderoben

Så ansöker du

Inga förkunskaper krävs för våra utbildningar.

Utbildningarna är anpassade till marknadens behov och inga förkunskaper krävs. Att ha känsla för färg, stil och mode och ett brinnande intresse för kläder är en bra början om du önskar arbeta som Style Advisor/Personal Shopper. 

Du anmäler dig via utbildningens webbsida.

Examen & Intyg

Imagefocus pedagogiska utbildningsmaterial är framtaget i samverkan med branschorganisationen SEYF (Svenska Estetikers Yrkesförbund). Utbildningen är Sveriges första certifierade branschgodkända utbildning. Den används på gymnasieskolor och företag runt om i Sverige.

Kostnader

Första modulen: 7 494 kr ink. moms

Andra modulen: 10 990 kr ink. moms

Tredje modulen: 7 494 kr ink. moms

Fjärde modulen: 7 494 kr ink. moms

Totalt för alla moduler: 33 472 kr ink. moms

Observera att modulerna kan köpas separat.

Imagefocus

Imagefocus

Med mission att inspirera och hjälpa människor att lyfta sin egen stil/image

Imagefocus älskar utveckling och har en passion inom mode- och skönhet. Vår mission är att utbilda och utveckla skolor, företag, detaljhandeln och privatpersoner inom personlig styling. ImageFocus startades 2004 av entreprenören Pia Svensson. Företaget grundades med ett helhjärtat engagemang från...


Läs mer om Imagefocus och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Personal shopper/Style advisor

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Imagefocus

Uppsala

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Personal shopper/Style advisor från Imagefocus, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.