Korta YH-utbildningar

Affärsutveckling unified commerce

Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
CSN-berättigad
marker
Öppen för sen anmälan / har restplatser
Öppen för sen anmälan / har restplatser
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Deltid, distans
Studiestöd
CSN-berättigad
marker
Öppen för sen anmälan / har restplatser
Öppen för sen anmälan / har restplatser
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Affärsutveckling Unified Commerce är distansutbildningen som ger dig verktygen att jobba med gemensam utveckling av fysiska och digitala butiksformat.

Vill du jobba med affärsutveckling inom retail och e-handel med fokus på omnikanal och unified commerce? Distansutbildningen Affärsutveckling Unified Commerce ger dig kompetens att bedriva försäljning inom fysisk och digital handel genom digitaliseringskoncept och säljfrämjande åtgärder.

Du lär dig mer om välfungerande e-handelsflöden, digitala och analoga försäljningsaktiviteter, butiks- och handelskoncept samt säljfrämjande åtgärder inom den digitala och fysiska miljön. Därutöver får du kunskap att integrera hållbarhetsaspekten vid utveckling av framtidens butikskoncept.

Utbildningen är digitalt baserad och sker på distans vilket gör det möjligt att studera var du än bor eller befinner dig.

För mer information om Affärsutveckling unified commerce, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

BEHÖRIGHET

  • Grundläggande behörighet: lägst godkänt betyg i minst 2 250 gymnasiepoäng inklusive kurserna Svenska 1, Matematik 1 och Engelska 5, eller motsvarande.
  • Minst ett års yrkeserfarenhet på heltid som Butiksledare/Butikschef, Visual Merchandiser eller motsvarande. Deltid omräknas till heltid.

Följande dokument/filer krävs för att din ansökan skall bedömas som komplett:

  • Gymnasiebetyg
  • Tydlig beskrivning av din yrkeserfarenhet som motsvarar kraven - fyll i och bifoga: Bilaga Yrkeserfarenhet finns på ihm.se.

Examen & Intyg

Du fördjupar din kompetens i affärsutveckling inom retail och e-handel med fokus på omnikanal och unified commerce. Utbildningen rustar dig för en arbetsroll med ansvar, ledning och utveckling av digitalisering av butikskoncept samt inom säljfrämjande åtgärder i en digital och fysisk miljö, vilket blir en förutsättning för att butiker och kedjor ska kunna påbörja och klara av en digital transformation och uppnå en sömlös kundupplevelse med ett enhetligt digitalt ekosystem.

Kursen ger inte bara den kompetens som krävs i handelns pågående digitaliseringsresa utan även inom hållbarhetsarbete. Du får därmed kunnande och verktyg för att klara omställning till en sömlös omnikanalshandel, där hållbarhet utgör en hörnpelare i arbetet

Efter utbildningen kommer du kunna jobba med ansvar och ledning inom affärsutveckling av fysiska och digitala butiksformat enligt unified commerce-modellen.

Kostnader

Utbildningen är avgiftsfri och berättigar till både lån och stöd från Centrala Studiestödsnämnden (CSN). Kostnad för litteratur tillkommer.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Affärsutveckling unified commerce

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IHM Yrkeshögskola
Fabriksgatan 25
41250 Göteborg

Hitta din utbildning på IHM Yrkeshögskola

När du läser en YH-utbildning på IHM får du inte bara kompetens för ett efterfrågat framtidsyrke. Hos oss utvecklas du till en modig nytänkare, med förmågan att bryta invanda mönster och driva innovation. Vill du vara med och forma morgondagens...

Läs mer om IHM Yrkeshögskola och visa alla utbildningar.

Highlights