Visa studentum.se som: Mobil

Säljare B2B (YH)

IHM Business School Malmö
Sammanfattning
Yh-utbildning
Malmö
80 veckor (400 YH-poäng) vavav 27 veckors praktik
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: januari 2020 - Malmö
Sista ansökan: 2019-10-28
Informationsmöte
2019-09-26

Säljare B2B (YH)

Vill du jobba som en av företagets nyckelpersoner så är IHM:s YH-utbildning Säljare B2B din väg till kompetensen som krävs. Svenska bolag söker efter kvalificerade företagssäljare med förmågan att självständigt driva affärer och utveckla starka kundrelationer. Det gäller att ha förmågan att förstå kundens unika behov och utveckla lösningar som skapar affärsmässiga värden för alla parter. Säljare B2B kvalificerar dig för ta ansvar inom försäljning, marknadsföring och ekonomi – en kombination som gör dig mycket attraktiv för hela näringslivet.

– Utbildningen passade mig och min personlighet bra eftersom jag är en väldigt praktisk person och det är en väldigt praktisk och verklighetsförankrad utbildning.

Fabian Spennare, Easy park 

IHM Business School

En YH-utbildning vid IHM Business School ger inte bara kompetensen som krävs för ett efterfrågat yrke, den utvecklar modiga nytänkare med förmåga att bryta mönster och driva innovation. Vill du vara med och forma morgondagens näringsliv är IHM din biljett in i ett av Sveriges största nätverk för utveckling. Fler än 50 000 personer har under 50 år examinerats från IHM vilket fogat samman oss med arbetsmarknaden på ett sätt som ingen annan skola kan mäta sig med. I nuläget utvecklar och genomför vi YH-utbildningar i nära samverkan med över 2000 partnerföretag i näringslivet och vi kan konstatera att många av våra studenter får jobberbjudanden redan under utbildningens gång. Svenska företag känner IHM Business School och med IHM i ditt CV så kommer de även vilja lära känna dig.

Utbildningens huvudmoment

 • Affärsekonomi
 • Affärsjuridik
 • Affärsmannaskap
 • Business English
 • Försäljning 1 – Komplex Försäljning
 • Försäljning 2 – Digital and Social Selling
 • Försäljning 3 – B2B
 • Försäljning 4 – Marketing Automation
 • Försäljning 5 – Key Account Management
 • Lärande i arbete 1
 • Lärande i arbete 2
 • Examensarbete


Så ansöker du

Ansökan 

Ansökan till VT20 stänger 28 oktober och görs innan dess via ihm.se. På utbildningssidan klickar du på ”ansök här” för att påbörja en ansökan.

Grundläggande behörighet
Slutbetyg från ett fullständigt nationellt eller specialutformat program i gymnasieskolan med lägst betyget Godkänt i minst 2 250 gymnasiepoäng eller motsvarande.

Reell kompetens
Om du saknar formella meriter för grundläggande behörighet, till exempel gymnasieexamen eller slutbetyg från gymnasieskolan, kan IHM Business School istället göra en bedömning av din reella kompetens. Detta gäller även om du saknar formella meriter för en särskild behörighet, t.ex. godkänt betyg i en gymnasiekurs. Ta kontakt med skolan för mer information.

Examen & Intyg

EXAMEN

 • Utbildningen ger en Yrkeshögskoleexamen på 400 YH-poäng och motsvarar SeQF nivå 5, samt EQF nivå 5.

Kostnader

Avgift

 • Utbildningen är avgiftsfri och berättigar till studiemedel. Ansök hos CSN.
 • Kostnad för litteratur tillkommer.

Reportage

”Vi kan inte släppa dig!”, sa de efter praktiken

”Vi kan inte släppa dig!”, sa de efter praktiken

Läs mer IHM Business School

Att praktik leder till jobb kan Michael Hellberg skriva under på. Via LIA, lärande i arbete, fick han jobberbjudande innan han ens tagit examen från Säljare B2B vid IHM Business School. Företaget skapade en helt ny tjänst för honom- bilförsäljare och projektledare för webben. 

Läs hela intervjun med Michael Hellberg här!


IHM Business School Malmö

IHM Business School Malmö

IHM Business School Malmö

Lysande framtidsutsikter med IHM i ditt CV På IHM Yrkeshögskola tar vi vara på din talang och dina ambitioner. Hos oss blir du även en del av ett stort nätverk av framtida arbetsgivare och kollegor. 40.000 personer ute i näringslivet...


Läs mer om IHM Business School Malmö och visa alla utbildningar.

Informationsmöte

Informationsmöte i Malmö 26/9

På IHM lär du dig tänka affärsmässigt och får en stabil grund och en självsäkerhet i affärssammanhang genom träning och företagspraktik. Våra lärare och övningscase kommer direkt från näringslivet och du får möjlighet att knyta kontakter som kan bli avgörande för din framtid.

Vi presenterar IHM och informerar om våra heltidsutbildningar inom ramen för Yrkeshögskolan: Säljare B2B. 

Utbildningarna är kostnadsfria och berättigar till studiemedel. Givetvis kan du ställa frågor om utbildningarnas innehåll, karriärvägar och hur du ansöker.

Anmäl dig på IHM.se

Varmt välkommen!

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Säljare B2B (YH)

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IHM Business School Malmö

Beställ information

För att få mer information om Säljare B2B (YH) via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.