Visa studentum.se som: Mobil

IHM Business School Malmö

IHM MalmöIHM Business School Malmö

Välkommen till IHM – affärsskolan för framgång. Här finns kompetensutveckling under hela din karriär; från korta kurser när du behöver uppdatering, till lite längre program för spetskompetens. Här finns också vår erkända examen, Marknadsekonom DIHM, som fungerat som språngbräda i karriären för tiotusentals personer. Vad behöver du?

På IHM samlas människor som har drivkraften att göra skillnad och viljan att ständigt lära nytt utifrån nya förutsättningar I allt vi gör fokuserar vi på affären och förmågan att gå från ord till handling. 

Här skrotar vi gamla sanningar och drar nytta av omvärldsförändringarna för att finna nya vägar. Vi tror på ett livslångt lärande och hjälper dagligen företag med små och stora utbildningsinsatser - allt ifrån analys till långsiktig kompetensförsörjning i företagsakademier. 

Med hjälp av erfarna affärskonsulter och vårt stora specialistnätverk skapar vi lösningar som utgår från ditt företags behov och utmaningar. Med moderna metoder och ny pedagogik sätts den senaste forskningen kring ledarskap och affärsutveckling till direkt nytta för dig och ditt företag. 

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM med affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling. 


För mer information om IHM Business School Malmö, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Digitala framtidsyrken med många möjligheter

Digitala framtidsyrken med många möjligheter

Läs mer

Att ”big data” är i ropet är det få som missat. Allt som är digitalt går att mäta och går det att mäta går det även att optimera. Men vad ska vi göra av alla data och vem som ska göra det undrar desto fler. Marknaden har ett stort behov av digitala specialister, analytiker och kommunikatörer och YH-utbildningen Digital Marketing & Sales Analytics är ett sett att tillgodo se dessa. 


Utbildningar - IHM Business School Malmö

YH-utbildning
Ekonomi
Löneadministratör Ort
Löne­konsult Malmö
Redovisning / Bokföring
Ekonomi- och redovisnings­konsult Malmö
Försäljning / Handel
Säljare B2B (YH) Malmö
Säljare IT Solutions B2B (YH) Malmö
Marknadsföring
Digital Marketing & Sales Analytics Malmö
E-Commerce Manager Malmö
  • = Reportage av utbildningsanordnaren/utbildningen finns

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med IHM Business School Malmö

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack

Kontaktuppgifter till IHM Business School Malmö

IHM Business School Malmö