Visa studentum.se som: Mobil

Content Marketing

IHM Business School
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Göteborg, Malmö, Stockholm
4 dagar
Deltid
Icke studiemedelsberättigad
27 375 SEK inkl. moms
Startdatum: 2019-11-21 - Göteborg

Content Marketing

FÖR DIG SOM VILL LÄRA DIG PLANERA, ORGANISERA OCH STYRA ARBETET MOT AFFÄRSMÅL

Kursen IHM Content Marketing vänder sig till företag och organisationer som vill starta eller utveckla sitt Content Marketing-arbete. Kursen ger både strategisk och taktisk kunskap i hur man kan skapa och använda relevant content (innehåll) som en motor i sin kunddialog, och verktyg för att kunna styra arbetet för att ge rätt och önskad effekt.

Lämpliga förkunskaper är grundläggande kunskap inom marknadsföring, kommunikation och/eller försäljning.

Planera, organisera och styra mot affärsmålen

Digitaliseringen skapar oändliga möjligheter att kommunicera med olika målgrupper. Men det ställer också krav på relevans och transparens, timing och rätt val av kanal för att kunna skapa önskad effekt. IHM Content Marketing ger dig kunskap och verktyg för att synka processens olika delar och styra mot affärsmålen.

Content Marketing är den framtidens kommunikation och marknadsföring som ger företag och organisationer möjlighet att skapa en dialog med sin målgrupp – om det görs på rätt sätt. Effekterna av ett strukturerat Content Marketing-arbete kan till exempel leda till en stärkt affär och en tydligare bild av varumärket.

RESULTAT EFTER UTBILDNINGEN

Vi håller affärsfokus genom utbildningen, och kursen ger dig kunskap i hur du kan koppla Content Marketing till din affär och önskad målsättning.

  • Vi går igenom hur man jobbar med målgrupper i en kundresa som ett nav i det löpande arbetet.
  • Du får kunskap inom budskaps- och innehållshantering, kanalstrategi och organisation av Content Marketing-arbete, och för dessa delar får du modeller som är lätta att applicera i din egen verksamhet.
  • Vi testar att skapa, utveckla och producera inom ramen för Content Marketing Lab. Fokus ligger på hur vi skapar innehåll som är relevant för målgruppen, vilka kanaler som är lämpliga och hur man planerar sitt löpande Content Marketing.

Kostnader

Utbildningsavgift: 21 900:-

IHM Business School

IHM Business School

Välkommen till IHM – affärsskolan för framgång. Här finns kompetensutveckling under hela din karriär; från korta kurser när du behöver uppdatering, till lite längre program för spetskompetens samt heltidsutbildningar inom ramen för Yrkeshögskolan. Här finns också vår erkända examen, Marknadsekonom...


Läs mer om IHM Business School och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

IHM Business School


Tel: 0200-24 00 24
www.ihm.se


Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 17 recensioner.
Se alla skolans recensioner