Visa studentum.se som: Mobil

Motion Creative

Hyper Island
Sammanfattning
Yh-utbildning
Stockholm
1 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: 2020-08-10 - Stockholm
Sista ansökan: 2020-04-02

Motion Creative

Behärska storytelling

Utbildningen Motion Creative är vårt svar på den stigande efterfrågan på rörelsegrafik över branscher. Förbättra dina kunskaper i animering, konceptualisering och ideation för att bli en modern digital berättare som ger mönster till livet.

Nå en ny design-nivå

Komplettera och expandera din designverktygslåda med branschinsikt och praktisk övning, skapa grafik för programvara, film, video och mobila plattformar.

Utveckla nya färdigheter

Med över 45 veckor av intensiv inlärning och praktisk erfarenhet ger Motion Creative-programmet dig chansen att utveckla den kompetens och kunskap du behöver för att förändra din designkarriär.

Vi rekommenderar att du har tidigare erfarenhet av design för att lyckas i detta program. Du kommer att få 30 veckors heltidsstudier på vårt Stockholms campus, följt av en 15-veckors praktik på din organisation.

Lär dig att arbeta med motion-design

En designer är bara lika bra som sin pitch. Lär dig hur du tar dina idéer till nästa nivå genom att göra dem lättillgängliga för andra. Lär dig färdigheter som hur man hittar en relevant målgrupp, hur man motiverar rörelsemönster för kunder, hur man effektivt kan hanterar dina mönster och hur man optimerar produktionen. 

Arbeta inom många branscher

Efterfrågan på motion-proffs ökar ständigt. Efter att har gått det här programmet kommer du att kunna arbeta inom många branscher och utforska var dina färdigheter kan ta dig. Du har möjlighet att ta på dig spännande roller som konceptskapare, motiondesigner, art director och videoredigerare.

Fakta-baserad berättande

Lär dig hur du berättar historier. Använd dina idéer för att skapa solida kreativa koncept och lär dig att utveckla dem vidare. Fördjupa dig i branschens trender för att skapa övertygande historier som uppfyller dina kunders behov idag och imorgon. Lär dig att arbeta med olika verktyg och program som AfterEffects, Photoshop, Cinema4D, Resolume, Houdini och Unity.

Nordiska studenter kan studera gratis

Om du är bosatt i ett av de nordiska länderna är du berättigad till statsfinansiering från Myndigheten för Yrkeshögskolan för att studera ett av våra examensprogram i Sverige. Det innebär att du kan delta gratis på heltidsprogram och kräva CSN när du studerar.

För mer information om Motion Creative, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Karriärmöjligheter

Utforska nya branscher

Det här spännande programmet ger dig delar av klassisk animering i kombination med modern teknik för att hjälpa dig att starta din karriär - inte bara inom rörelsekretsen utan även i andra områden som kräver rörelse-grafik, till exempel marknadsföring och reklam.

Få branschrelaterade färdigheter

Allt kursinnehåll är utformat för att möta branschens behov och levereras av branschfolk som befinner sig i framkant inom sina områden. Verkliga projektunderlag som beställts av riktiga kunder utgör kärnan i programmets moment och utvecklas i nära samarbete med vårt nätverk av industripartner.

Ansökan och behörighet

Sökande behöver ha erfarenhet av animation, fotografering, vido, TV och filmproduktion och redigering från gymnasiet, eftergymnasiala studier eller genom praktisk erfarenhet.

Sammanfattning

Datum: 5 augusti 2019 - 12 juni 2020. Ansökan är nu öppen, sista ansökningsdag är 5 april 2019

Kostnader

Svenska och nordiska invånare kan kostnadsfritt studera detta program. Programmet är godkänt av CSN. För internationella sökande är programavgiften 152 000 SEK.

Hyper Island

Hyper Island

Hyper Island är en yrkeshögskola inom digitala media, marknadsföring och digital strategi. Skolan startade i Karlskrona 1996, och har sedan dess växt till en internationell organisation verksamma i New York, Singapore, Sao Paulo, Manchester, London, Stockholm och Karlskrona. Att vara...


Läs mer om Hyper Island och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Motion Creative

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hyper Island

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Motion Creative från Hyper Island, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: