Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Content Developer

Hyper Island
Sammanfattning
Yh-utbildning
Stockholm
1,5 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Klassrum
Startdatum: 2020-08-10 - Stockholm

Content Developer

Delta i content-revolutionen

Det är stor efterfrågan på contentexperter. Detta program är utformat för att hjälpa dig att få de mest efterfrågade färdigheterna inom contentutveckling just nu. Du kommer att kombinera praktisk kreativt arbete och konsumentinsikt för att lösa verkliga marknadsbehov.

Få nödvändiga branschfärdigheter

Detta program kommer att utveckla din kritiska förmåga att bedöma kvaliteten av content i olika strategiska sammanhang. Du kommer att behärska färdigheter som berättande, innehållsskapande, videoproduktion och skrivning. Du kommer också att få de färdigheter du behöver för att lyckas i strategi, planering och produktionsfaser - samt metoder för att analysera och mäta digitala kanaler. Programmet täcker de trender som påverkar marknadsföring, kommunikation och försäljning ur teknisk och affärsmässigt perspektiv. Du kommer att lära dig allt om den senaste, globala, framtiden, trender som driver affärer och marknadsföring framåt.

2000-talets storytelling är mer än bara ord

Content Developer-programmet sträcker sig över en period av 65 veckor som kommer att utveckla din kritiska förmåga att bedöma kvaliteten på innehållet i olika strategiska sammanhang. Du spenderar 48 veckor på vår campus i Stockholm, plus 17 veckor på praktikplats placerad någonstans i världen.

Storytelling

Fördjupa din kreativitet och skrivning, strategisk användning av text, bilder, filmer och ljud i digitala kanaler. Du kommer att behärska färdigheter som berättande, innehållsskapande, videoproduktion och skrivning.

Kulturell medvetenhet

Få förståelse för de kulturella och psykologiska grindarna för att skapa övertygande innehåll och skapa framgångsrika affärsstrategier. Du kommer att lära dig allt om den senaste, globala framtiden, trender som driver affärer och marknadsföring.

Rätt terminologi

Du får lära dig alla grundläggande termer, begrepp och definitioner av innehållsutveckling. Du blir en mästare på hur man skapar, skriver och producerar innehåll för bloggar, mobilappar, podcaster, webbplatser och VR. Du får även en grundläggande förståelse för marknadsföring, kommunikation, försäljning, dataanalys, publicering, PR, front-end-utveckling och videoproduktion.

Användbara insikter

Du lär dig lösa komplexa affärs- och strategiska utmaningar med designtänkande och användarcentrerade tillvägagångssätt, och lär sig om de rättsliga aspekterna av innehållsproduktion och distribution. Du kommer också att få den kunskap du behöver för att lyckas i strategin, planering och produktionsfaser - samt metoder för att analysera och mäta digitala kanaler.

För mer information om Content Developer, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Karriärmöjligheter

Få branschrelaterade färdigheter

En ny studie visade att 76% av nordiska företag arbetar med content och 58% vill spendera mer på content det närmaste året.

Efter programmet kommer du att kunna jobba inom marknadsföring, kommunikation, PR och / eller sociala medier på en PR-byrå eller med att skapa content internt hos ett stort företag eller en start. Vi vet detta eftersom vi har kontakt med kreativa organ, ledande banker, privata organisationer och dataföretag. Det är några av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och de är fast beslutna att antsälla Hyper Island studenter från den här utbildningen. Läs mer om detta på Hyper Island's alumni-LinkedIn-sida!

Efter att du fått en examen från Content Developer-programmet kommer du att kunna utveckla och skapa koncept för relevant innehåll baserat på mål, affärsmål och målgrupper. Du kommer att kunna:

  • Använda olika distributionskanaler kreativt och effektivt
  • Leda innehållsplaneringsprocessen för att möta marknadsföring, försäljning, PR och kommunikationsmål
  • Applicera metoder och processer baserade på "designtänkande" och användarcentrerad design och produktion
  • Utför praktiska produktionssteg för text, bild, design, front-end video och ljud
  • Applicera processen med kvalitetssäkringskoncept och produktion
  • Utföra resursallokeringsdata i forskning, analys, innehållsutveckling och distribution.

Nordiska studenter kan studera gratis

Om du är bosatt i ett av de nordiska länderna är du berättigad till statsfinansiering från Myndigheten för Yrkeshögskolan för att studera ett av våra examensprogram i Sverige. Det innebär att du kan delta gratis på heltidsprogram och kräva CSN när du studerar.

Ansökan och behörighet

Sökande måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande utländsk motsvarighet. Ingen tidigare arbetslivserfarenhet behövs.

Sammanfattning

Datum: 5 augusti 2019 - 18 december 2020. Ansökan är nu öppen, sista ansökningsdag är 5 april 2019

Kostnader

Svenska och nordiska invånare kan kostnadsfritt studera detta program. Programmet är godkänt av CSN. För internationella sökande är programavgiften 180 000 SEK.

Hyper Island

Hyper Island

Hyper Island är en yrkeshögskola inom digitala media, marknadsföring och digital strategi. Skolan startade i Karlskrona 1996, och har sedan dess växt till en internationell organisation verksamma i New York, Singapore, Sao Paulo, Manchester, London, Stockholm och Karlskrona. Att vara...


Läs mer om Hyper Island och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Content Developer

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hyper Island

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Content Developer från Hyper Island, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: