Visa studentum.se som: Mobil

Business Developer - Distance Learning

Hyper Island
Sammanfattning
Yh-utbildning
Karlskrona
1,5 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: 2020-08-10 - Karlskrona
Sista ansökan: 2020-04-10

Business Developer - Distance Learning

Friheten att välja var och när du vill studera

Fjärrstudier, distansundervisning, vad du än kallar det finns mycket att säga om det. Till exempel, säg att du redan har etablerat ett liv någonstans och det är svårt att flytta.

Vårt populära Business Developer-program erbjuds nu som distansprogram. Du måste vara på vår Karlskrona campus i augusti 2019 och därefter därefter bara 2,5 dagar varannan månad. Resten av tiden kommer du att göra kursen genom onlineföreläsningar, läsning av material och videoinspelningar i kombination med online diskussionsgrupper, praktisk inlärning och direkt inlärningsansökan.

Få praktisk erfarenhet och förståelse för hur du skapar, driver och innoverar ett företag i en studieomgivning online. Dyk in i praktiska projekt med verkliga affärssaker och upptäck sätt att förbättra ditt ledarskapskunskap. Det här programmet omfattar verkliga branschledare i spetsen för sitt yrke.

Affärsutvecklare specialiserar sig på att driva, hantera och utveckla företag. De använder digitala kanaler och verktyg för att vara konkurrenskraftiga och hållbara.

Hyper Island kommer att inspirera dig att öppna ditt sinne och träffa människor som med nya horisonter att utforska. Du kommer att få jobba med riktiga affärsprojekt, förbättra ditt ledarskap och hitta det entreprenöriella modet att utveckla din arbetsplats eller starta ditt eget företag.

Identifiera nya digitala lösningar på affärsutmaningar

Distansutbildningen Business Developer täcker alla färdigheter som behövs för att starta din karriär inom affärsutveckling. Du spenderar 2,5 dagar varannan månad på vårt campus i Karlskrona och kan studera hemifrån eller vart du vill resten av tiden.

Insikter i alla sidor av verksamheten

Du kommer att täcka ämnen som sträcker sig från snabb utveckling och datadriven marknadsföring till digital handel, socialt entreprenörskap och ledarskap och kulturskapande. Lär dig hur du bygger och leder framgångsrika, effektiva team genom förändringstider och hur du planerar och driver affärsutvecklingsprojekt och driver tillväxt i ett digitalt sammanhang.

En kreativ studiemiljö

Bryt ut ur de traditionella läromiljöerna och lära av dina nya och spännande klasskamrater som kommer från alla hörn av världen och från alla samhällsskikt. Få insikter om hur man effektivt kan samarbeta och hur man leder affärskonverterande projekt.

Praktisk erfarenhet

Från och med första dagen arbetar du med relevanta och verkliga affärsprojekt / fall från industrin. Förstå metoderna för att skapa data- och användarcentrerade lösningar samt förstå hur trender, beteenden och tekniska framsteg påverkar organisationer och affärsmodeller.

För mer information om Business Developer - Distance Learning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Karriärmöjligheter

Få branschrelaterade färdigheter

Insikten, kunskapen och portföljen av färdigheter som du får kommer att hjälpa dig att nå en ledande position som Strategist, Affärsutvecklare, Produktägare, Tillväxtspecialist eller Digital Marknadsförare på ett etablerat företag eller leda en spännande nystart. Läs mer på Hyper Island alumni LinkedIn-sidan

Efter din examen kommer du att ha en djup förståelse för affärsmodeller och hur man skapar, leder och utvecklar hållbara digitala företag. Du ska kunna: 

  • Planera och driva självständigt och effektivt affärsutvecklingsprojekt och driva tillväxt i ett digitalt sammanhang.
  • Förstå hur trender, beteenden och tekniska framsteg påverkar organisationer och affärsmodeller.
  • Välj rätt branding, kommunikation och marknadsföringskanaler. Förstå metoderna för att skapa data- och användarcentrerade lösningar.
  • Samarbeta effektivt och leda affärsprojekt.

Yrkesutbildning när den är som bäst

Detta program är ett yrkesutbildningsprogram vilket innebär att du ska utöva erfarenhetsbaserat lärande; inga läroböcker, tester eller traditionella lärare. Istället kommer du att vara en del av en inlärningsmiljö som fokuserar på samarbete och hög energinivå, vilket speglar den moderna arbetsplatsdynamiken. Omgiven av en mängd olika talangs- och branschexperter från hela världen får du möjlighet att skapa lösningar baserade på verkliga problem med riktiga kunder.

Ansökan och behörighet

Sökande måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande utländsk motsvarighet samt matematik 2 eller motsvarande kunskaper som erhållits från gymnasiet, högre utbildning eller genom tidigare praktisk erfarenhet.

Sammanfattning

Datum: 5 augusti 2019 - 20 december 2020. Ansökan är nu öppen, sista ansökningsdag är 5 april 2019

Kostnader

Svenska och nordiska invånare kan kostnadsfritt studera detta program. Programmet är godkänt av CSN. För internationella sökande är programavgiften 160 000 SEK.

Hyper Island

Hyper Island

Hyper Island är en yrkeshögskola inom digitala media, marknadsföring och digital strategi. Skolan startade i Karlskrona 1996, och har sedan dess växt till en internationell organisation verksamma i New York, Singapore, Sao Paulo, Manchester, London, Stockholm och Karlskrona. Att vara...


Läs mer om Hyper Island och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Business Developer - Distance Learning

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hyper Island

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Business Developer - Distance Learning från Hyper Island, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.