Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Business Developer

Hyper Island
Sammanfattning
Yh-utbildning
Stockholm
1,5 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Klassrum
Startdatum: 2020-08-10 - Stockholm

Business Developer

Hitta din inre entreprenör

Få praktisk erfarenhet och förståelse för hur du skapar och driver ett företag i en mångsidig studiemiljö. Dyk in i praktiska projekt med riktiga företags-case och upptäck sätt att förbättra ditt ledarskap. Programmet inkluderar verkliga branschledare i spetsen för sitt yrke. Från dag ett jobbar du på riktiga brev från riktiga kunder - se till att du får den erfarenhet som din framtida arbetsgivare letar efter.

Lämna affärer som vanligt vid dörren

Business Developers specialiserar sig på att driva, hantera och utveckla företag. De använder digitala kanaler och verktyg för att vara konkurrenskraftiga och hållbara.

Hyper Island kommer att inspirera dig att öppna ditt sinne träffa människor och utforska nya horisonter. Du kommer att få testa på praktiska projekt, förbättra ditt ledarskap och hitta det entreprenöriella modet att förändra saker på din arbetsplats eller starta ett eget företag.

Identifiera nya digitala lösningar för affärsutmaningar

65-veckors Business Developer-programmet täcker alla färdigheter som behövs för att starta din karriär inom affärsutveckling. Du spenderar 48 veckor på vår campus i Stockholm, plus 17 veckor på en praktikplats placerad varsomhelst i världen.

Insikter i alla sidor av verksamheten

Du kommer att täcka ämnen som sträcker sig från snabb utveckling och datadriven marknadsföring till digital handel, socialt entreprenörskap och ledarskap och kulturskapande. Lär dig hur du bygger och leder framgångsrika, effektiva team genom förändring och hur du planerar och driver affärsutvecklingsprojekt och tillväxt i ett digitalt sammanhang.

Praktisk erfarenhet

Från och med första dagen arbetar du med relevanta och verkliga affärsprojekt / fall från industrin. Förstå metoderna för att skapa data- och användarcentrerade lösningar samt förstå hur trender, beteenden och tekniska framsteg påverkar organisationer och affärsmodeller.

En kreativ studie miljö

Bryt ut ur de traditionella läromiljöerna och lära av dina nya och spännande klasskamrater som kommer från olika delar av världen och från alla samhällsskikt. Få insikter om hur man effektivt kan samarbeta och hur man leder affärskonverterande projekt.

För mer information om Business Developer, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Karriärmöjligheter

Få branschrelaterade färdigheter

Insikten, kunskapen och portföljen av färdigheter som du får kommer att hjälpa dig att nå en ledande position som Strategist, Affärsutvecklare, Produktägare, Tillväxtspecialist eller Digital Marknadsförare på ett etablerat företag eller leda en spännande nystart. Läs mer på Hyper Island alumni LinkedIn-sidan

Efter din examen kommer du att ha en djup förståelse för affärsmodeller och hur man skapar, leder och utvecklar hållbara digitala företag. Du ska kunna: 

  • Planera och driva självständigt och effektivt affärsutvecklingsprojekt och driva tillväxt i ett digitalt sammanhang.
  • Förstå hur trender, beteenden och tekniska framsteg påverkar organisationer och affärsmodeller.
  • Välj rätt branding, kommunikation och marknadsföringskanaler. Förstå metoderna för att skapa data- och användarcentrerade lösningar.
  • Samarbeta effektivt och leda affärsprojekt.

Yrkesutbildning när den är som bäst

Detta program är ett yrkesutbildningsprogram vilket innebär att du ska utöva erfarenhetsbaserat lärande; inga läroböcker, tester eller traditionella lärare. Istället kommer du att vara en del av en inlärningsmiljö som fokuserar på samarbete och hög energinivå, vilket speglar den moderna arbetsplatsdynamiken. Omgiven av en mängd olika talangs- och branschexperter från hela världen får du möjlighet att skapa lösningar baserade på verkliga problem med riktiga kunder.

Ansökan och behörighet

Sökande måste ha en gymnasieexamen eller motsvarande utländsk motsvarighet. Ingen tidigare arbetslivserfarenhet behövs.

Sammanfattning

Datum: 5 augusti 2019 - 18 december 2020. Ansökan är nu öppen, sista ansökningsdag är 5 april 2019

Kostander

Svenska och nordiska invånare kan kostnadsfritt studera detta program. Programmet är godkänt av CSN. För internationella sökande är programavgiften 180 000 SEK.

Hyper Island

Hyper Island

Hyper Island är en yrkeshögskola inom digitala media, marknadsföring och digital strategi. Skolan startade i Karlskrona 1996, och har sedan dess växt till en internationell organisation verksamma i New York, Singapore, Sao Paulo, Manchester, London, Stockholm och Karlskrona. Att vara...


Läs mer om Hyper Island och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Business Developer

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hyper Island

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Business Developer från Hyper Island, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: