Visa studentum.se som: Mobil

Hyper Island

hi

Hyper Island

Hyper Island är en yrkeshögskola inom digitala media, marknadsföring och digital strategi. Skolan startade i Karlskrona 1996, och har sedan dess växt till en internationell organisation verksamma i New York, Singapore, Sao Paulo, Manchester, London, Stockholm och Karlskrona.

Att vara student på Hyper Island skiljer sig från andra skolor; studenterna har varken lärare, tentor eller läroböcker. Branschaktörer från hela världen leder istället seminarier och föreläsningar och fokus ligger på praktiskt lärande i verkliga projekt. Som student på Hyper Island arbetar man oftast på en uppgift; i form av ett brief eller ett case från ett företag eller organisation. Våra studenter får under deras skolgång arbeta med allt från start-ups till företag som Adidas, Coca-cola, Google, Instagram, IKEA och SVT.

Praktiskt lärande
På Hyper Island kan man studera inom många olika områden, i allt från design, programmering, projektledning, företagsledning, interaktionsdesign, marknadsföring – och studenterna får själva stort ansvar och frihet att bestämma vilka ämnen de vill fördjupa sig i. Eftersom en stor del av utbildningen upptas av praktiskt arbete, så finns det möjlighet att kombinera teori med praktik vilket gör att man som student får testa på många olika typer av roller och områden. En tredjedel av alla program utgörs av praktik, där man som student får möjlighet att välja att arbeta utomlands eller kanske till och med att starta eget företag.

Få ditt drömjobb
Hyper Island är en brygga mellan utbildningssektorn och näringslivet, och de utvecklar alla program i nära samarbete med industrin. 8/10 av nyutexaminerade studenter får direkt jobb inom sina utbildningsområden, och Hyper Island alumner är väldigt eftertraktande på den globala arbetsmarknaden.

Studera gratis
Alla Hyper Islands heltidsutbildningar i Sverige är gratis för Nordiska studenter! Ansökan till nästa programstart i augusti 2017 är öppen.

Sista ansökningsdag är 13:e april 2017.

hi


För mer information om Hyper Island, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Hyper Island

YH-utbildning
Marknadsföring Ort
Digital Data Strategist Stockholm
Media / Information
Digital Media Creative Flera orter (2)
Interactive Art Director Stockholm
Grafisk design
Motion Creative Stockholm
Motion Creative - 2 år Karlskrona
  • = Videopresentation finns

Följ med på en resa Hyper Islands värld.

På Hyper Island har vi inga lärare, inga läxor, inga skolböcker, och definitivt inga prov eller tentor. Vi bygger våra program på upplevelsebaserat lärande.

Efter din examen väntar en karriär på en världsledande byrå. Vart? Det är upp till dig! 

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Hyper Island

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Kontaktuppgifter till Hyper Island

Hyper IslandTelefonvägen 30
126 26 Hägersten

Tel: +46-8-744 30 50

programs.hyperisland.se

Kontakta Hyper Island