Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

Intensivkurser i tyska i Konstanz

Humboldt-Institut
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Konstanz
2-52 veckor
Heltid
Tyska
Klassrum
Startdatum: Vänligen se hemsidan - Konstanz

Intensivkurser i tyska i Konstanz

Intensivkurser i tyska i Konstanz

Konstanz är en livlig universitetsstad med 82 000 invånare belägen vid Bodensee-stranden i södra Tyskland. Staden har en fantastisk infrastruktur för internationella studenter och erbjuder ett brett utbud av kulturella evenemang.Skolan i Konstanz ligger i en modern, snyggt inredd byggnad, som erbjuder alla bekvämligheter i ett pensionat. Alla klassrum är ljusa och stora. Tyskkurserna i Konstanz har en avslappnad atmosfär tack vare skolans lämpliga storlek och läge, en kort promenad från Bodensjön och universitetet i Konstanz. Centrum ligger bara några minuter bort med buss.

I Konstanz erbjuder Humboldt-Institut intensivkurser i tyska med 30 lektioner på 45 minuter per vecka. Lektionerna äger rum måndag till fredag. Den effektiva undervisningen täcker alla områden inom språkinlärning (läsning, förståelse, tal, skrift och grammatik). Vi lägger vikt vid små klasser med cirka 10 studenter som undervisas av erfarna lärare. På detta sätt kan eleverna snabbt förbättra sin språknivå i tyska. Kurserna kan bokas under två veckor eller längre. För långsiktiga kurser med en varaktighet av 10 veckor eller mer erbjuder vi en reducerad kursavgift.

För mer information om Intensivkurser i tyska i Konstanz, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Humboldt-Institut

Humboldt-Institut

Humboldt-Institut

Humboldt-Institut är en ideell organisation för undervisning i tyska som främmande språk, grundat 1977. Med över 70 000 studenter från över 160 länder under de senaste 40 åren är Humboldt-Institut en av de största och mest välrenommerade skolorna för tyskundervisning...


Läs mer om Humboldt-Institut och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Intensivkurser i tyska i Konstanz

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Humboldt-Institut

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Intensivkurser i tyska i Konstanz från Humboldt-Institut , fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: