Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av HumaNova

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 5 recensioner.

Josefine
(5)
Jag gick kursen "Nyfiken på dig själv" hösten 2018. Är supernöjd. Intressant teori om psykosyntes blandat med praktiska övningar för att lära känna en själv bättre. Kursen gav mig mycket värdefulla insikter om mig själv och folk i min omgivning.
Kim
(5)
Gick utbildningen förra våren och den gav mig otroligt värdefulla verktyg. Verktyg jag dagligen använder mig av såväl i min roll som chef samt hemma privat och i min relation. Vi fick bl.a träna på att ge och ta emot feedback, lite om olika ledarstilar samt många intressanta diskussioner i den lilla arbetsgruppen. Jag tycker alla som har chanse...
Visa mer
felicia
(4)
Denna kurs var helt fantastisk. Jag lärde mig mycket om mig själv på bara en dag och jag fick verktyg och fick testa på metoder som jag ar användning av hela livet.
Janette Karlsson
(5)
Denna utbildning har fått mig att bli en bättre Chef och leva ett bättre liv. Att det finns så enkla saker att göra för att få ut mer av sitt liv är jag tacksam för att jag fått ta del av. Att det är Gratis gjorde att jag testade men kursen är verkligen värd hur mycket pengar som helst.
Lisa
(5)
En otroligt generös gratisutbildning där jag får se livet från många nya perspektiv. Jag har fått in djupare förståelse för mig själv och mår bättre. Jag kan formulera meningsfulla mål utifrån mig själv utan att påverkas av alla andras åsikter.
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se