Visa studentum.se som: Mobil

Magisterprogram - Internationellt företagande och marknadsföring

Högskolan Kristianstad
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Kristianstad
60 hp
Heltid
Antagningshistorik

Magisterprogram - Internationellt företagande och marknadsföring

Magisterprogrammet med inriktning internationellt företagande och marknadsföring fokuserar på områden som passar dig som vill arbeta med marknadsföring och internationellt företagande inom ett brett spektrum av multinationella och nationella företag, både i Sverige och utomlands. Innehållet i utbildningen betonar vikten av marknadsföring och internationalisering för olika typer av organisationer. Detta fokus på såväl forskning som praktik skapar möjligheter för dig att bli anställningsbar inom både näringsliv och akademi.

I utbildningen ingår bland annat en kurs med verksamhetsförlagd utbildning där lärandet bygger på samverkan och integration med näringslivet, samt en kurs där du genomför en självständig vetenskaplig undersökning (magisteruppsats) som fördjupar dina kunskaper inom internationellt företagande och marknadsföring.

Så ansöker du

Kandidatexamen om 180 hp varav minst 90 hp i företagsekonomi inklusive minst 15 hp fördjupningskurser på grundnivå inom internationellt företagande och marknadsföring, 15 hp statistik/metod samt ett självständigt arbete om 15 hp i företagsekonomi eller motsvarande. Dessutom krävs Engelska B / Engelska 6 eller motsvarande.

Examen & Intyg

Magisterexamen

Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är en populär högskola i södra Sverige. Där finns några av landets bästa utbildningar som leder till jobb. Du har nära kontakt med dina lärare och försvinner inte i mängden, en liten men samtidigt stor högskola. Högskolan Kristianstad...


Läs mer om Högskolan Kristianstad och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Högskolan Kristianstad

Box 59
291 88 KRISTIANSTAD

Tel: 044 250 30 00


Recensioner
Kursrecensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Arrangörsrecensioner
(3,0)
Baseras på 17 recensioner.
Se alla skolans recensioner