Ekonomprogrammet - Internationell marknadsföring

Högskolan Kristianstad
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Kristianstad
Klassrum
180 hp
Heltid
Startdatum: Höst 2023 - Kristianstad

Om utbildningen

Programmet passar dig som vill arbeta med kreativa och varierande arbetsuppgifter inom marknadsföring, strategi och internationell handel i såväl nationella som internationella företag och organisationer. Utbildningen inleds med grundkurser i ekonomi. Därefter studerar du bland annat kurser inom marknadsföring, internationellt företagande, strategiskt ledarskap och affärsengelska. Ungefär hälften av utbildningen ges på engelska och du möter utbytesstudenter från olika världsdelar. Du kan välja att läsa delar av programmet utomlands.I utbildningen ingår även verksamhetsförlagd utbildning, då får du yrkeserfarenhet, möjlighet att tillämpa dina teoretiska kunskaper och chans att knyta kontakter som kan leda till anställning efter utbildningen.

Så ansöker du

Grundläggande behörighet + Matematik 3b eller 3c, Samhällskunskap 1b eller 1a1+1a2

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad

Högskolan Kristianstad är en populär högskola i södra Sverige. Där finns några av landets bästa utbildningar som leder till jobb. Du har nära kontakt med dina lärare och försvinner inte i mängden, en liten men samtidigt stor högskola. Högskolan Kristianstad...


Läs mer om Högskolan Kristianstad och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Högskolan Kristianstad

Box 59
291 88 KRISTIANSTAD

Tel: 044 250 30 00
Fax 044-12 96 51


Recensioner

Snittbetyg: 1

Baseras på 1 recensioner.

Besviken

Vissa lärare var toppen medan andra inte alls hade något intresse av att lära ut! Det var stora och många uppgifter som inte ens lästes igenom av lärarna. Inte för att tala om tentorna. Tentorna var diffusa och alltid minst en del av dom med ämnen som inte gick att hitta i böckerna.

Recensioner
Recensioner
(1,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(2,9)
Baseras på 18 recensioner.
Se alla skolans recensioner