Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Kompletterande pedagogisk utbildning för Grundlärare i Matematik, No och Teknik för årskurs 4-6 75 hp

Högskolan i Gävle
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Distans
75 hp
Heltid
Startdatum: Höst 2023 - Distans
Högskolan i Gävle

Om utbildningen

Kompletterande pedagogisk utbildning

Har du en examen från högskola/universitet med inriktning mot matematik, naturvetenskap och /eller teknik men saknar lärarbehörighet kan du söka till Kompletterande pedagogisk utbildning med inriktning mot grundskolans årskurs 4-6.

Om utbildningen

Det behövs fler behöriga lärare i skolan. Utbildningen är en kort distansutbildning med några få campusträffar och består av 35 hp ämnesstudier med didaktisk inriktning, 20 hp studier inom utbildningsvetenskaplig kärna samt 20 hp verksamhetsförlagd utbildning (VFU) vilket innebär praktik på en skola. Utbildningen kombinerar teoretiska kurser med praktisk erfarenhet på en grundskola årskurs 4-6 och omfattar 75 hp.

För mer information om Kompletterande pedagogisk utbildning för Grundlärare i Matematik, No och Teknik för årskurs 4-6 75 hp, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Högskolan i Gävle?

Bostadsgaranti

Behov på

arbetsmarknaden

Distansutbildningar

Så ansöker du

Förkunskapskrav

Grundläggande behörighet på grundnivå samt Generell examen om 180 hp på grundnivå inom en huvudområdesgrupp enligt SFS 2021:1336, eller Yrkesexamen enligt SFS 2021:1336 eller Äldre generell examen om lägst motsvarande 180 hp och som motsvarar en huvudområdesgrupp enligt 2021:1336, eller Äldre yrkesexamen som motsvarar en yrkesexamen enligt SFS 2021:1336 Endast examen från land som är part i konventionen om erkännande av bevis avseende högre utbildning i Europaregionen den 11 april 1997 kan ligga till grund till särskild behörighet (SFS 2021:1336).

Urval

Högskolepoäng

Examen & Intyg

Utbildningen leder till en grundlärarexamen matematik, naturvetenskap och teknik för mellanstadiet. Därmed kan du söka lärarlegitimation hos Skolverket och bli behörig lärare i matematik, naturorienterande ämnen och teknik för årskurs 4-6. Möjlighet finns att göra VFU i närheten av hemorten.

Högskolan i Gävle Facebook

Högskolan i Gävle

Studera på Högskolan i Gävle

Gör som 16 000 andra – plugga på Högskolan i Gävle! Vi erbjuder dig ett brett utbud av unika och utmanande utbildningar. Hos oss hittar du allt från lärar- och ekonomutbildning till kriminolog- och civilingenjörsutbildning. Hos oss kan du välja...


Läs mer om Högskolan i Gävle och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kompletterande pedagogisk utbildning för Grundlärare i Matematik, No och Teknik för årskurs 4-6 75 hp

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Högskolan i Gävle

801 76 GÄVLE

Tel: 026-64 85 00
Fax 026-64 86 86
www.hig.se


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,1)
Baseras på 20 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kompletterande pedagogisk utbildning för Grundlärare i Matematik, No och Teknik för årskurs 4-6 75 hp från Högskolan i Gävle, fyll i följande uppgifter: