Visa studentum.se som: Mobil

Företagsekonomiska magisterprogrammet, inriktning redovisning

Högskolan i Gävle
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Gävle
60 hp
Heltid
CSN-berättigad
Antagningshistorik

Företagsekonomiska magisterprogrammet, inriktning redovisning

Vill du bygga på din treåriga utbildning? Vill du fördjupa dig i ditt profilområde? Företagsekonomiska magisterprogrammet ger din ekonomutbildning ytterligare spets och tyngd.

Om utbildningen

Företagsekonomiska magisterprogrammet är för dig som har en kandidatexamen om 180 hp från ekonomprogrammen. Inriktningen erbjuder fördjupningskurser inom profilen redovisning och revision liksom en breddning inom skatteområdet. Det är en fördjupning för dig som vill ha extra tyngd i din utbildning och skaffa dig en konkurrenskraftig position på arbetsmarknaden. Särskilt om du siktar på att bli auktoriserad revisor eller ekonomichef. En magisterexamen är också en merit om du siktar på en internationell karriär.

Det här är även en lämplig fördjupning för dig som önskar gå vidare med forskarstudier inom företagsekonomin.

För mer information om Företagsekonomiska magisterprogrammet, inriktning redovisning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Behörighetskrav

Behörig att antas till magisterprogrammet är den som uppfyller villkor för grundläggande behörighet för högskolestudier på avancerad nivå som anges i högskoleförordningen d.v.s en examen på grundnivå som omfattar minst 180 hp med huvudområdet företagsekonomi (90 hp) eller motsvarande utländsk examen. Dessutom krävs kunskaper i svenska och engelska motsvarande vad som krävs för grundläggande behörighet till svensk högskoleutbildning på grundnivå.

Urval

Högskolepoäng

Efter utbildningen

Efter genomgånget program är du väl rustad för att arbeta med kvalificerade företagsekonomiska uppgifter i offentliga och privata organisationer eller som egen företagare. Du är dessutom förberedd för forskarutbildning i ämnet.

Examen

  • Filosofie magisterexamen

Högskolan i Gävle Facebook

Högskolan i Gävle

Högskolan i Gävle

Högskolan i Gävle - populär och miljöcertifierad

Gör som 16 000 andra -plugga på Högskolan i Gävle. Vi erbjuder dig både unika och utmanande utbildningar. Du kan läsa yrkesutbildningar som sjuksköterska och lärare eller varför inte fördjupa dig i ingenjörernas- eller ekonomernas värld. Det breda utbildningsutbudet innehåller...


Läs mer om Högskolan i Gävle och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Företagsekonomiska magisterprogrammet, inriktning redovisning

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Högskolan i Gävle

801 76 GÄVLE


Beställ information

För att få mer information om Företagsekonomiska magisterprogrammet, inriktning redovisning via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,8)
Baseras på 15 recensioner.
Se alla skolans recensioner